Roladki schabowe Marchewkę obrać i przy pomocy obieraczki do warzyw lub tarki pokroić na długie cienkie plastry. Paprykę pokroić w cienkie słupki, 1/2 cebuli pokroić w
ememe kitchenIjee, strasznie dawno nie jadłam makaronu, takiego zwykłego. Przez My jakoś wyleciał mi z głowy, wiecie… ostatnio jak gotuję jakiś makaron to głównie żytni. Tolka
KardamonovySos z łopatki wieprzowej jasny Mięso umyć, osuszyć, oczyścić i pokroić na plastry. Cebulę i czosnek obrać. Cebulę pokroić w drobną kostkę, a czosnek posiekać lub
ememe kitchenWątróbkę wieprzową przygotowujemy trochę inaczej niż drobiową. Nie lubi ona długiego duszenia. Najlepsza jest krótko smażona z cebulką. Wcześniej warto ją zamarynować, aby była jeszcze delikatniejsza
Kulinarna PolskaSkładniki: 1 kg rostbefu 2 cebule 2 ząbki czosnku sól pieprz pikantna papryka wędzona papryka liść laurowy ziele angielskie 200 ml czerwonego wina (u mnie
Walijskie Pichcenie