Wegetariańskie burgery nie od dzisiaj podbijają Polskę. Tutaj dwie propozycje,... Artykuł BURGERY MARCHEWKOWE I BURACZANE pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINETakie naleśniki po raz pierwszy jadłam u moich rodziców. Wykonanie: zanurz kwiaty dzikiego bzu w cieście (nie powinno być za gęste), szybko przełóż je na patelnię
Qlinarnie i QlinarnieSzparagi zielone, w sezonie smakują najlepiej. Warto korzystać póki są i smakują najlepiej Szparagi z patelni z czosnkiem i aromatycznym rozmarynem. Fantastyczny smak na letnie śniadanie
Apetyt na ZielonePudding z nasionami chia to pomysł na bardzo smaczny deser bez cukru. Lekko kremowy, a zarazem galaretowaty. Przygotowany na bazie mleka roślinnego jest idealną słodką przekąską
UgotowaćŹródło/Source To sproszkowana przyprawa, robiona z owoców (czasem liści) krzewu o tej samej nazwie. W naturalnych warunkach rośnie w Ameryce Północnej i na Sycylii. Smak
Qlinarnie i Qlinarniemojprzepisna.pl | Tarta czekoladowa z czerwonej fasoli Tarta czekoladowa, która skrywa w sobie bogactwo dobrego białka, minerałów, dobrych węglowodanów. Zrobiona dla rodzinki, bardzo im smakowała, nawet mamie
moj przepis naZa oknem coraz cieplej, więc mięsa mi ostatnio nie w głowie. Teraz często na naszym stole goszczą różne sałatki. Składnikami, które idealnie będą się
Kulinarne przygody GatityNie wiem czy jest miesiąc, który może konkurować z czerwcem pod względem moich ulubionych świeżych produktów ;) Są jeszcze szaragi, są truskawki, moje ukochane czereśnie, zielony groszek
Quinoa Raz!Wiosenna, zielona zupa: ZIELONY KREM BROKUŁOWO-SZPARAGOWY zachwyca subtelnym smakiem i... Artykuł ZIELONY KREM BROKUŁOWO-SZPARAGOWY pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEPogrążyliście się już w truskawkowym szale? My tak – codziennie truskawki na surowo i w koktajlach,a jak nam się trochę przejedzą takie na surowo zacznie
Cooking for EmilyRisotto to jedno z moich ulubionych dań, a nie wiedzieć czemu przygotowuje je stosunkowo rzadko. Postanowiłam to naprawić i korzystając jeszcze z sezonu na szparagi przygotowałam
Codzienne GotowanieNa ten przepis po raz pierwszy natrafiłam, kiedy szukałam pomysłu na awokado, które szczerze powieszawszy nie zachwyciło mnie za pierwszym razem smakiem. Okazało się, że w
PatiGotujePyszna przekąska, za którą w sklepie przyjdzie nam zapłacić około 4 złotych. Przygotowując je w domu możemy zaoszczędzić nawet połowę, a do tego wiemy jak są
PatiGotujeCo tu dużo pisać, nadaje się idealnie zarówno do schabowego, jak i kurczaka. U mnie często gości na rodzinnym stole, ponieważ jest to, poza mizerią, ulubiona
PatiGotujeDzisiaj przepis, który powinien przypaść do gustu osobom na diecie i dbającym o linię. Jest zdrowy i zawiera wiele witamin. Konsystencja jest bardzo zbliżona do tradycyjnego
PatiGotuje