O zaletach jedzenia buraków słyszał na pewno każdy z Was. Niskokaloryczna, z dużą zawartością żelaza. Do dziś pamiętam, jak przed maturą nabawiłam się anemii. To właśnie
Kuchnia w czekoladzieKoktajl witaminowy z jarmużem , którego smak mnie zachwycił! Same zdrowe składniki, zielony, apetyczny kolor - czego więcej potrzeba? :) Składniki dobierałam w taki sposób, by było
Kolorowy PrzepisownikSzczyt sezonu szparagowego, więc jem je średnio co dwa dni ;) nie wiem jak Wy, ale ja uwielbiam. Dzisiaj mam dla waz przepis na bardzo prostą i
Quinoa Raz!SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY, MARCHEWKI I OGÓRKA to chrupiąca porcja... Artykuł SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY, MARCHEWKI I OGÓRKÓW pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEMakaron w połączeniu z sosem pomidorowym z pieczoną papryką i pulpetami z czerwonej soczewicy. Całość dopełniają płatki drożdżowe i świeża bazylia... Niebanalny obiad, który świetnie smakuje
kulinarne odsłony patiRyż z warzywami ze słodkim akcentem w postaci rodzynków :) Czytaj więcej »
Kasia SarnaJak zapewne niektórzy z Was wiedza, jakiś czas temu otrzymałam wyróżnienie w konkursie , w którym należało wykorzystać w przepisie jeden z prozdrowotnych
Quinoa Raz!Wiosenny ryż z patelni Wiosenny ryż , to taka śliczna , apetyczna i doskonała w smaku potrawa , która do tego jest banalnie prosta . Tu nie ma co schrzanić
Ogrodnik w podróżySOCZEWICA Z BOTWINĄ nie jest oczywistym połączeniem, jednak warto go... Artykuł SOCZEWICA Z BOTWINĄ I CHILLI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEGranola , czyli podpieczona mieszanka zbóż i bakali oraz owoców to od dawna mój sposób na najszybsze na świecie śniadanie. Zawsze mam w domu zapas takiej domowej
Kolorowy PrzepisownikNajlepsze kulki energetyczne, jakie kiedykolwiek przygotowałam! Bez żadnych urozmaiceń, proste składniki, których ilość zminimalizowałam do czterech. Pralinki są tak pyszne, że znikają zaraz po przygotowaniu, dlatego
Zdrowie na języku :PDzisiaj mamy piąteczek, więc wrzucam przepis na kotlety bezmięsne z brokuła i kaszy jaglanej. Zdrowe i smaczne! W piątki zaczynam pracę godzinę wcześniej, więc zrobiłam kotlety
kulinarne odsłony patiNastały cudowne czasy bo mamy ogromny teraz wybór świeżych (sezonowych) warzyw i owoców. Szparagi co prawda nie są moim faworytem, ale w sezonie nie omieszkam kilka
greenscarfWiosna to najlepszy czas na wykorzystanie zielonych części roślin i chwastów do przygotowania zdrowej i pożywnej zupy. Do mojego dzisiejszego obiadu wrzuciłam między innymi młodą pokrzywę
Quinoa Raz!mojprzepisna.pl – Tagiatelle z cukinii w sosie pomidorowo-paprykowym post dr. Dąbrowska Przepis na warzywny makaron, który bardzo przypadł mi do gustu, gdy byłam na poście
moj przepis na