Witamy Nowy Rok 2016! Z tej okazji propozycja na pierś z kaczki z dodatkiem zasmażanych buraczków. Czytaj więcej »
Ana Mari's worldWitamy Nowy Rok 2016! Z tej okazji propozycja na pierś z kaczki z dodatkiem zasmażanych buraczków. Czytaj więcej »
Ana Mari's worldSchab pieczony di pieczywa jest gwarancją, że wiemy co jemy. Jak wiecie w sklepach jest ogromny wybór wędlin ale takim domowym nic nie dorówna. Ważne jest
Ewa w kuchniDzisiaj kończy się kolejny rok. Odchodzi stare przychodzi nowe. Cieszę się, że jest grono odbiorców, które stale tutaj zagląda, korzysta, testuje, komentuje i stale rośnie. Dziękuje
Bernika - moj kulinarny pamietnikZaglądają na bloga jacyś koneserzy kawy? Albo alkoholu? ;) Mamy coś dla Was! Pyszny, kremowy, intensywnie kawowy likier alkoholowy! Sprawdzi się również jako słabszy alkohol dodatkowy na
W kuchni KatieUwielbiam pieczywo. Jak dla mnie wszystko inne mogło by zniknąć gdy na śniadanie dostanę ciepłe, chrupiące pieczywo. Tym razem pomyślałam, że na moim Sylwestrowym stole przydało
Wielki apetytNormal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso
Ana Mari's worldZiemniaki Hasselback tym razem w wersji wypasionej, czyli z dodatkiem sera i boczku. Podane na ciepło są doskonałą przystawką na przyjęciach i spotkaniach. Trochę śmietany, sera
Pasja SmakuJeśli szukacie pomysłu na ciasto na dzisiejszy i jutrzejszy dzień to mam dla Was super ciacho. Strucla makowa ale wzbogacona dużą ilością orzechów i suszonych daktyli
Ewa w kuchniMnóstwo dobrego szampana, super zabawy do rana, a w roku tym co będzie niech radość gości wszędzie. Kochani, wszystkiego najlepszego i najsmaczniejszego w nadchodzącym 2016 roku
Moje Kuchenne RewelacjeKochani! Życzę Wam wszystkim szczęśliwego Nowego Roku 2016. Bawcie się dobrze. Do usłyszenia za rok! The post Dosiego roku! appeared first on Blog kulinarny - codojedzenia.pl .
codojedzeniaskładniki: 110 g mąki kukurydzianej 90 g mąki pszennej 2 łyżki cukru 1 jajko 1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia 1/4 łyżeczki soli 190 g maślanki
Domowy Smak JedzeniaRóżyczki z ciasta francuskiego Sałatka z selerem konserwowym i ananasem Salsa z mango i chili Mini-calzone z kabanosami Sałatka z tuńczykiem na krakersach Kotlety
Atlas Smakówdelikatna. rozsądna. przepis na 4 porcje 400 gram gravlaxa albo wędzonego łososia kilka listków boćwiny 4 łyżeczki chrzanu - świeżo tartego 2 łyżeczki gęstej kwaśnej śmietany 2
na gazieDużo się mówi w okresie poświątecznym na temat marnowania i wyrzucania żywności. W poniedziałek idę rano do pracy, mijam śmietniki na Placu Sebastiana, a tam na
bistro mama