Sos z mielonego mięsa do makaronu to jedno z tych dań, które zawsze smakują wyśmienicie i doskonale komponują się z różnymi rodzajami makaronów. To idealna propozycja
codojedzeniasię go tradycyjnie z korzenia rośliny o nazwie konjac. Jego popularność na przestrzeni ostatnich kilku lat wzrosła tak bardzo, że można go już dostać w wielu wersjach i kształtach: spaghetti fettucine ryż noodles Spotkałam już też nawet płaty do lasagne. Oprócz wersji czystej, z samego korzenia konjac można dostać także wersje „wzbogacone” błonnikiem owsianym . Pozostaje to bez wpływu na zawartość(...)domu kilka paczuszek na wypadek, gdyby trzeba było zrobić jakiś szybki obiad. Używam go wtedy jako wkładkę do zupy lub zjadam w towarzystwie jakiegoś szybkiego sosu (np. w typie bolognese czy carbonara ). Makaron shirataki domowej roboty – da się? Prawie od samego początku zadawałam sobie to pytanie. Wtedy, kiedy ja wprowadzałam go do diety nie był on tak popularny
Modern Cave Girl