Dziś mam dla Was przepis na pancake w ciut zdrowszej wersji, niż ta tradycyjna. Do przygotowania placuszków wykorzystałam m ą k
La grande e la piccola cuocaSezonowe owoce zapiekane pod kruszonką to jeden z najprostszych i... Artykuł GRANOLA Z BRZOSKWINIAMI I MALINAMI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEPrzepis bierze udział w wydarzeniu błyskawiczny piątek 🙂 Składniki: ok. 2 szkl. czarnej porzeczki 1 jajko 3-4 łyżki mąki 1 łyżka cukru 3 łyżki jogurtu naturalnego
czarrna od kuchniSkładniki: 4 jajka rozm. L kawałek cukinii 1/2 cebuli czosnkowej 4-5 kwiatów cukinii sól, pieprz, curry olej, masło Przygotowanie: Z kwiatów cukinii usunąć słupek i
czarrna od kuchniSKŁADNIKI: ( 3 porcje po 280 g ) 1 porcja = 330 kcal 270 g ugotowanego
Atlas SmakówDziś szybki i pyszny omlet z serem korycińskim, prażoną cebulką i dodatkami . Prosto, a jakże smacznie. Ciekawy smak uzyskujemy dzięki dodatkowi sera korycińskiego. Uwielbiam go dodać
Słodkie okruszkiIlość: 12 porcji Czas przygotowania: 40 minut + 3,5h wyrastania + na 1 noc ciasto umieszczamy w lodówce Składniki: Chałka: – 1 3/4 szkl. mąki pszennej –
PodwójnaporcjaGofry białkowe Jest grono osób, które musi lub chce dostarczać większej ilości białka w postaci odżywki białkowej. Wiem z autopsji jakie to jest czasami problematyczne, zwłaszcza
BlendmanDutch baby z malinami, porzeczką i jagodami! Czym jest dutch baby? To w telegraficznym skrócie naleśnik z piekarnika. Ale nie jest to do końca taki
SMYKWKUCHNISkładniki na 1 porcję: 2 jajka M 1 dojrzały banan (ok. 120 g) 4 łyżki płatków jaglanych (ok. 20 g) cynamon 1/3 łyżeczki proszku do pieczenia/sody
Vroblewska-fitlifeO plantanach napisałam już post a dziś napiszę jak zrobić z plantanów czipsy. Do zrobienia czipsów nadają się plantany w drugim stopniu dojrzewania czyli żółte. Są
Moje Małe Czarowaniekiedy najdzie was ochota na coś słodkiego, ale nie chcecie za bardzo zgrzeszyć :) Składniki (na około 6 muffinek) całóść: 18g tłuszczu/12g węgli/ 56g białka
Zdrowo i dietetycznie. Moja rzeczywistośćHummus – to potrawa wywodząca się z Lewantu i Egiptu, sos dip lub pasta do smarowania, przyrządzana z gotowanych i przetartych nasion ciecierzycy. Ostatnio coraz popularniejsza. Dzisiaj
MarcinChefSpecjalnie dla Was, właśnie teraz, kiedy cukinia króluje na straganach, najlepsze z najlepszych przepisy na moje ukochane warzywo! Pamiętajcie, że im mniejsza cukinia, tym smaczniejsza, ma
Moja smaczna kuchniaQuesadilla to zapieczona tortilla z dodatkami w środku. Najlepiej smakuje na ciepło. Najważniejszym składnikiem jest ser. Polecam ser cheedar, nadaje świetny smak całemu daniu (możecie zastąpić
Rusty Fork