Æ bleflæsk to na pierwszy rzut oka szalony przepis, który jednak w Danii znany jest od pokoleń. To wiekowe danie wywodzi się z biednej kuchni chłopskiej
Food SquareDUTCH BABY NA WYTRAWNIE I TEST PATELNI FLORINA Mój ulubiony naleśnik, tzw. dutch baby, czyli pieczony w piekarniku, puszysty i lekko chrupiący zarazem, jedyny taki w
SMYKWKUCHNIZielenina i to dosłownie... 😁 Może być posiłek na czerwono, a może też być na zielono... Można zrobić kanapki z samą sałatą, a można też podrasować i
Dieta Rozdzielna i ZdrowieNaleśniki jada się u mnie w domu kilka razy w miesiącu. Smakują i na słodko i na wytrawnie. Tym razem na podwieczorek przygotowałam mini torciki naleśnikowe
Smaki Na TalerzuSałatka ” Rosyjska jesień „ Następna pozycja z cyklu sałatka " class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" />" class="wp-smiley" style="height: 1em; max
Ogrodnik w podróżyJeśli znudziły Wam się gotowe mieszanki płatków, doskonałym pomysłem na... Artykuł DOMOWA GRANOLA ORZECHOWA pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEKolejna propozycja na kanapkową pastę-tym razem wegańska pasta z czerwonej soczewicy i pieczonej papryki-coś innego,jako dodatek nie tylko do kanapek,ale również sprawdzi
Swojskie jedzonkoWiększość z nas często robi naleśniki. Może więc pora zaskoczyć swoich bliskich zupełnie innymi smakami? Ja przygotowałam zielone naleśniki ze szpinakiem, twarogiem, maślanką, mąką orkiszową (w
Passions hobbies lifeCześć! Dziś podzielę się z Wami przepisem na urocze mini tarty z jogurtem greckim z wanilią i ulubionymi owocami. Wykonanie nie jest skomplikowane. Z podanego przepisu
Moja pasja smakuFocaccia to tradycyjne włoskie danie trochę przypominające pizzę, choć od pizzy jest o wiele grubsze.
Przepisy KulinarnePyszny, lekko wilgotny chlebek bananowy z dodatkiem ekspandowanej komosy ryżowej, której ziarenka przyjemnie chrupią podczas gryzienia. Chlebek jest lekki, o zrównoważonej słodkości i co najważniejsze - niezwykle
Domowa Cookierenka AgiSzynka z kurczaka z oliwkami, to pyszna i zdrowa wędlina domowa. Lubię wędliny, ale rzadko je kupuję. Wybieram tylko takie, które przygotowane są według tradycyjnych receptur
Codziennik KuchennyPyszny zdrowy chlebek,który nie wymaga długiego czasu wyrastania.Robi się go szybko ,pięknie wyrasta a w smaku jest naprawdę boski :). SKŁADNIKI 2 szklanki ciepłej wody 20
Mała w garnku miesza