Lekka surówka z czerwonej kapusty bez majonezu , za to doprawiona sosem na bazie oleju i soku pomarańczowego, to moja dzisiejsza propozycja dla Was. Bazą tej surówki
MeCooksCo powiecie na pyszną tartę z serkiem kozim i gruszkami, idealną na sezon jesienno-zimowy, która świetnie będzie smakowała z zieloną sałatą doprawioną winegretem. A jeśli
Smaki Francji współczesna kuchnia francuskaCzy też tak macie że robiąc gołąbki z kapusty włoskiej zostaje środek taki żółciutki z samej kapusty. Te liście są za małe na gołąbki i ciężko
Moje Małe Czarowanie5/5 - (1 głos) Deska serów i przekąsek jest doskonała na każde przyjęcie. Przygotowanie nie wymaga dużej ilości czasu, a to jak będzie ona ostatecznie wyglądać, zależy
Kuchnia BazyliiCo powiecie na kremową fetę z oliwkami, pomidorkami i sosem tahini? Będzie idealna na Sylwestra, każde przyjęcie i przekąskę dla gości – świetna razem z chlebem do
FlymetothespoonSałatka z tortellini i rukolą to świetny pomysł na smaczną przekąskę, idealną na każdą okazję. Sałatka ta jest bardzo łatwa w przygotowaniu i składa się z
Przepiski.pl