Idealna sałatka na upały, najlepsza prosto z lodówki. Tylko trzy składniki połączone z pesto. Użyłam mojegu ulubionego pesto z rukoli ale świetnie będzie tez pasować bazyliowe. składniki: 200 g arbuza bez skóry 200 g pomidorków 150 g mozzarelli małe kulki 2 łyżki pesto z rukoli lub bazylii Arbuza pokroić w niedużą kostkę, można wypestkowac jak nie lubimy pestek. Pomidorki przekroić
Monia miesza i gotujewyższy. Nie dodajemy żadnych detergentów myjących! Włączamy zmywarkę i czekamy, aż zakończy program. Po tym czasie otwieramy drzwiczki i pozostawiamy przetwory do wystygnięcia. POLECAM RÓWNIEŻ: SAŁATKA Z CUKINII DO SŁOIKÓW PRZEPIS TUTAJ OGÓRKI W ZALEWIE GYROS PRZEPIS TUTAJ KETCHUP Z CUKINII Z PAPRYKĄ PRZEPIS TUTAJ Artykuł Ogórki curry pochodzi z serwisu Blog z apetytem
Blog z Apetytempowstały sos dodajemy do surówki, mieszamy *** *** Przed podaniem przechowujemy w lodówce *** *** SMACZNEGO *** POLECAM RÓWNIEŻ: SURÓWKI DO OBIADU, GRILLA I BURGERÓW KLIKNIJ TUTAJ NAJLEPSZE PRZEPISY NA SAŁATKI KLIKNIJ TUTAJ Artykuł Surówka nadmorska pochodzi z serwisu Blog z apetytem
Blog z ApetytemPyszna wakacyjna soczysta sałatka idealna na gorące dni :) Czytaj więcej
Ana Mari's worldPyszna wakacyjna soczysta sałatka idealna na gorące dni :) Czytaj więcej
Ana Mari's worldklasyczna surówka coleslaw z białej i czerwonej kapusty to idealny dodatek do pieczonego kurczaka, szarpanej wieprzowiny czy potraw z grilla. Posiłek dodatek do obiadu Kuchnia amerykańska Słowo kluczowe azjatycka sałatka, coleslaw, czerwona kapusta, dodatek do obiadu, kapusta, kapusta biała, surówka, surówka obiadowa, surówka z kapusty Całkowity czas przygotowania 25 min. min. Porcje 10 porcji Autor Agnieszka | na-talerzu.pl Składniki
Na-talerzu.plskutecznie minimalizowały odczuwanie smaków, ale rodzinka bardzo ją chwaliła. Jeżeli lubisz surówki z dodatkiem kalarepy, zachęcam też do sprawdzenia przepisu na surówkę z sałatą i kalarepą lub zielono-czerwoną sałatkę . 2 nieduże kalarepy 1-2 pęczki rzodkiewek 1 por 2 garści rukoli 2 łyżki majonezu/jogurtu/gęstej śmietany sól, pieprz Kalarepę obieramy i kroimy w słupki (u mnie za pomocą obieraczki
Smaki Na TalerzuSałatka z małymi kawałami filetu z indyka, chrupiącym mixem sałat, dojrzałymi pomidorami, ogórkiem, rzodkiewką, a całość polana szybkim dipem koperkowym. Składniki: 350 g filetu z indyka, 100 g mixu sałat, 2 większe pomidory, 2 ogórki gruntowe, 10 sztuk dużych rzodkiewek, 150 ml jogurtu greckiego, mały ząbek czosnku, pół pęczku dużego koperku, sól, pieprz, szczypta przyprawy do kurczaka złocistego łyżka oliwy
Lena Gotujesałatka jest mega sycąca, letnia i wspaniała. Czytaj więcej
Ana Mari's worldsałatka jest mega sycąca, letnia i wspaniała. Czytaj więcej
Ana Mari's worldSzybka sałatka z pomidorów go grilla i na obiad: Czytaj więcej
Ana Mari's worldSzybka sałatka z pomidorów go grilla i na obiad: Czytaj więcej
Ana Mari's worldMłoda kapusta w słoikach Bardzo prosty przepis na rewelacyjną surówkę warzywną. Świetny pomysł na przechowanie chrupiących, młodych warzyw na dłużej. Taką sałatkę możemy podać jako dodatek do obiadu, do grilla albo na przykład do hot-dogów czy burgerów. Polecam! Składniki: 2 młode kapusty 1 czerwona papryka 3 marchewki 4 ogórki gruntowe 2 czerwone cebule pęczek koperku Zalewa
Blog z Apetytem