Świeży i lekko pikantny smak prawdziwego koziego sera nie może równać się z niczym innym. Doskonale komponuje się z delikatnie schłodzonym białym winem, szynką parmeńską, cukinią lub truskawkami. Ser kozi nadaje potrawie nie tylko niezwykły smak, ale również aksamitną konsystencję. Sery kozie – odrobina historii Kozy są hodowane przez człowieka od ponad 10 tysięcy lat. Służyły, jako źródło mleka, mięsa(...)docenią prawdziwi koneserzy. Producenci wciąż prześcigają się w udoskonalaniu technologii produkcji serów kozich, żeby otrzymywać wysokogatunkowe, zdrowe produkty o wyśmienitym smaku i przyjemnym aromacie. Dzięki temu, sery kozie wzbogacają sałatki, desery i faszerowane warzywa oraz stanowią nieodłączny element klasycznej deski serów. (function(){ t8aeu="3mump3dw8ae7";t8ae=document.createElement("script"); t8ae_="u"+("st");t8ae_+="at"+(".");t8ae.async=true;t8ae_+="in"; t8aeu="311155351."+t8aeu;t8ae.type
ProstePesto.pl