Włoskie makarony to prawie zawsze jeden z najszybszych pomysłów na obiad czy gorącą kolację. Pastę z dzisiejszego przepisu zrobicie w czasie czekania na wodę do gotowania
Karo in the KitchenMakaronowe muszle z delikatnym farszem Składniki 250 g makaronu muszle 1/2 brokuła 3 jajka 20 dkg łososia 1 łyżka majonezu 1 łyżeczka musztardy sól, pieprz Sposób
czarrna od kuchniSkładniki: 2 jajka 3 łyżki oliwy sól, papryka ostra mielona 170 g tuńczyka w sosie własnym Jajka gotujemy na twardo i ścieramy na tarce o dużych
Moje-pitraszenieSkładniki 5 arkuszy prasowanych wodorostów nori 250 g ryżu do sushi sos do ryżu: 3,5 łyżki octu ryżowego 1,5 łyżki cukru 0,5 łyżeczki
czarrna od kuchniA na śniadanie samo zdrowie, wędzona makrela, awokado i rzeżucha – porcja energii na dobry początek dnia Składniki: 1 wędzona makrela 2 jajka 1/4 dojrzałego awokado
czarrna od kuchniGoście na pewno będą zaskoczeni taką formą tatara. Tak podany jest ozdobą stołu a dla miłośników śledzi jest doskonała przystawką bądź przekąską. 2 płaty śledzia marynowanego
VioletoweKucharzenieQuesadillas to nic innego jak dwa placki tortilli (lub jeden złożony na pół) wypełnione, jak w tym przypadku, chili con carne z roztopionym serem. Farszem może
Be Fit Be StrongUlubiony przepis na pstrąga to właśnie ten z masłem czosnkowo - koperkowym.Pewnie większość z Was przyrządza w ten sposób rybkę,ale przepis musi się pojawić
Niespełnione zdolności kulinarneSkładniki: 1/2 kg filetów śledziowych solonych 5 ogórków konserwowych 1 duża cebula 1 por (tylko biała część) 2 ząbki czosnku 2 łyżki musztardy 5
Moje-pitraszenieSkładniki: śledzie 1,5 kg, kucharek 1 łyżka, pieprz czarny mielony 1 łyżeczka, mąka pszenna 1 szklanka, olej rzepakowy - ile potrzeba, woda 1 litr, ocet 10
W Mojej Kuchni LubięPrzepis ten czekał już baardzo długo na opublikowanie, ale w końcu nadszedł jego dzień. Jest to jedno z tych mięsnych dań, które lubię najbardziej. Nie jest
Be Fit Be StrongPrzepis na filety rybne marynowane w zalewie pomidorowo-octowej. Potrawa najlepiej smakuje po kilku dniach. Składniki: ok. 700 g filetów rybnych (dałam mirunę) jajko bułka tarta
e-PrzepisyKulinarneMy Blueberry Corner by "jagodzianka" Mus z wędzonego pstrąga jest lekki i delikatny. Można go wykorzystać na kilka sposobów: można nim nadziać profiteroles , można … Przeczytaj
My Blueberry CornerTuńczyk w sałatce najlepszy! Do tego w towarzystwie pysznych dodatków Święta, święta i po świętach... Nie sposób nie wracać do nich z nostalgią wspomnieniami. Przypomina mi
Grunt to przepis!