ROLADKI Z TORTILLI Z SZYNKĄ, RUKOLĄ I KIEŁKAMI 205WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 15 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 13 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 7-14 Składniki: 2 placki tortilli, opakowanie serka śmietankowego, 4 plastry szynki
JejKuchnia
Sałatka z kalafiorem 207PORA NA KALAFIORA Agnieszka postanowiła wypróbować nowy zakup. W sklepie przekonywała mnie, że jak kupie to szklane cudo na sałatki to " życie stanie
Dieta Rozdzielna i Zdrowie
Wrapy z humusem, gyrosem z kurczaka i warzywami 236Lubicie hummus? Ja bardzo...Zazwyczaj jadam go ze świeżym pieczywem, ale dzisiaj użyłam go jako dodatek do wrapów. Oprócz tego, do nadzienia dodałam gyros z kurczaka
kulinarne odsłony pati
Bakłażan grillowany z fetą 270Składniki: 1 bakłażan 1/2 opakowanie sera feta 2-3 suszone pomidory kilka oliwek sól, pieprz 1 łyżka jogurtu olej Przygotowanie Bakłażan pokroić wzdłuż na plastry, nasolić
czarrna od kuchni
Fenkuł duszony w martini 160Koper włoski jest coraz bardziej popularny w Polsce. Polecamy wypróbowanie. Składniki 2 szt fenkułu pół szklanki martini 1 średnia cebula 1 ząbek czosnku 3 łyżki
R'n'G Kitchen
Kanapka ogórkowa z tuńczykiem 151Alternatywa dla tradycyjnych kanapek z pieczywa Składniki 2 świeże ogórki puszka tuńczyka w sosie własnym 2-3 łyżki majonezu 1 ząbek czosnku 1 łyżeczka soku
R'n'G Kitchen
Risotto z zielonymi szparagami 201Risotto z zielonymi szparagami Zakończenie sezonu na szparagi w stylu włoskim. Zapraszam. Proporcje na 4 osoby Składniki: 340 g świeżych zielonych szparagów 2 szalotki
Wino Francja Kuchnia
Fasolka szparagowa z czosnkowo cytrynową nutą 240Fasolka szparagowa , to krynica witamin i składników mineralnych oraz źródło szerokiego zastosowania kulinarnego. Nie każdy wie, że nie wolno jej spożywać na surowo, ponieważ zawiera fazynę
mojewypiekiinietylko
Bruschetta z blanszowanym bobem 220Bardziej wiosennie już chyba nie można! Króciutko gotowany bób – zielony i chrupiący. Jego smak podkreślają i zaostrzają ziołowy serek, czosnek, mięta, sok z cytryny i ser
Karo in the Kitchen
Piknikowe zapiekane mini frittaty 242Lato, sezon piknikowy w pełni. Czasem nie ma nic piękniejszego niż spędzić ten dzień na łące w gronie najbliższych. Ale co zabrać ze sobą? Polecam Wam
Słodkie okruszki
Sałatka z oscypkiem i jamon curado 263SKŁADNIKI 100 g rukoli 100 g kolorowych pomidorków 1 mały burak (kupuję gotowe ugotowane) 3 małe oscypki owcze 100 g szynki jamon curado PRZYGOTOWANIE: Rokolę i
ClauditteMissCooking
Bób na maśle w aromacie chilli, czosnku i koperku 221Sezon na bób rozpoczęty. Nadszedł czas, aby to wspaniałe warzywo zagościło w naszych kuchniach. Bób jest rośliną strączkową bogatą w dużą zawartość białka, więc może
kulinarnyJa
JAJKA FASZEROWANE NA TRZY SPOSOBY 223WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 40 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 15 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 9-18 Składniki: 9 jajek ugotowanych na twardo (przekrojonych na połówki
JejKuchnia
Sałatka na rukoli, z arbuzem i serem feta 172Kilka składników i orzeźwiająca, letnia sałatka gotowa...w upalne dni polecamy. Można ją zrobić w wersji ze zwykłym arbuzem, jednak trzeba niemal od razu zjeść, bo
R'n'G Kitchen
Orientalna fasolka szparagowa 196Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style
R'n'G Kitchen