SKŁADNIKI 100 g rukoli 100 g kolorowych pomidorków 1 mały burak (kupuję gotowe ugotowane) 3 małe oscypki owcze 100 g szynki jamon curado PRZYGOTOWANIE: Rokolę i pomidory dokładnie umyć i osuszyć. Pomidorki przekrój na pół. Buraka pokrój w małą kostkę. Oscypki pokrój w kostkę. Każdy plaster szynki pozawijaj w rulonik i przekrój na pół. Wymieszaj delikatnie składniki i polej sosem. SKŁADNIKI na sos do sałatki: 1 łyżka octu 3 łyżki oliwy 1 ząbek czosnku 1 łyżeczka musztardy dijon sól i pieprz do smaku PRZ... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...Absolwentka Turystyki i Rekreacji. Z wykształcenia Manager Turystyki Międzynarodowej. Prywatnie mamusia Gabriela. Syn mój może i posiada anielskie imię natomiast temperament to dziecko ma iście szatański. Kuchnia to miejsce gdzie rozwijam swoje pasje. Coraz częściej do nauki gotowania zachęcam syna. Mój syn prawdopodobnie będzie miał najpiękniejsze kanapki w szkole !!!