opadł :-) ), ale dość równo, nie zaburza to jego pięknego wyglądu, a dodatek brzoskwiń i cynaomu jest rewelacyjny. Zdecydowanie będzie tutaj więcej serników! Zapraszam! Czytaj więcej » Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym www.poracoszjesc.pl
Pora coś zjeśćlubi :-). Ciasto robiłam "na oko", aż uzyskam zadowalającą konsystencję, więc dzielę się z Wami moim małym, bardzo udanym eksperymentem. Zapraszam! Czytaj więcej » Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym www.poracoszjesc.pl
Pora coś zjeśćsklepach często są bez smaku, więc korzystajmy z pomidorów! Zupa jest nieco słodka, więc jeśli chcecie aby była ostrzejsza, dopracie ją ulubionymi przyprawami. Zapraszam! Czytaj więcej » Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym www.poracoszjesc.pl
Pora coś zjeśćwersja, to wersja ze śliwkami, całkiem ciekawa, dość słodka, ale ja takie właśnie lubię. Przygotowywanie ketchupu jest nieco pracochłonne i czasochłonne, ale warto! Zapraszam! Czytaj więcej » Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym www.poracoszjesc.pl
Pora coś zjeśćZaproszenia możecie również wygrać u Gosi i Joasi . Powodzenia! Warsztaty rozpoczną się około godziny 11 i potrwają minum 3 godziny (dokładna informacja zostanie podana do piątku). Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym www.poracoszjesc.pl
Pora coś zjeśćbardziej słodko. Idealnie komponuje się z daniami mięsnymi. Moja wersja jest wersją nieco słodką, ale bardzo smaczną. Gorąco polecam Wam przygotowanie takiego przetworu. Zapraszam! Czytaj więcej » Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym www.poracoszjesc.pl
Pora coś zjeśćpost o tym jak przygotować idealne jajko w koszulce . Takie, które będzie estetycznie wyglądać i przygotujecie je w bardzo szybki i łatwy sposób. Czytaj więcej » Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym www.poracoszjesc.pl
Pora coś zjeśćWitajcie, dzisiaj mam dla Was krótką relację z warsztatów dekoracji babeczek w Beetlebits. Ten cudowny sklep przedstawiałam już Wam przy okazji babeczek wielkanocnych . Czytaj więcej » Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym www.poracoszjesc.pl
Pora coś zjeśćWitajcie, w ostatni weekend nadzorowałam plan filmowy... Co z tego wynikło? Sprawdźcie sami, co chemia robi z mięsem! Czytaj więcej » Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym www.poracoszjesc.pl
Pora coś zjeśćpiętrzą na dysku mojego komputera, więc dzisiaj pora na krótką relację z warsztatów z Grzegorzem Łapanowskim, które udało mi się wygrać w konkursie Fairy. Czytaj więcej » Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym www.poracoszjesc.pl
Pora coś zjeśćnią, z dodatkiem pomidorów i papryk. Kiedyś nie byłam fanką dyni, ale jak widzicie, zaczynam się do niej przekonywać dzięki takim pysznym daniom :-). Zapraszam! Czytaj więcej » Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym www.poracoszjesc.pl
Pora coś zjeśćkurczaka, indyka oraz tuszka, elementy młodej polskiej gęsi owsianej) oraz mięso wieprzowe (szynkę, schab, karkówkę, polędwiczkę i łopatkę). Właśnie mięsu wieprzowemu zostało poświęcone spotkanie. Czytaj więcej » Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym www.poracoszjesc.pl
Pora coś zjeśćwody. Do czego można wykorzystać takie purée? Do sernika, nadzienia drożdżówek. Jak przechowywać? W szczelnym pojemniku w lodówce lub zamrozić wcześniej zważone porcje. Zapraszam! Czytaj więcej » Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym www.poracoszjesc.pl
Pora coś zjeśćprażonymi jabłkami, które są gotowe, żeby tylko wyłożyć je na ciasto. Prażone jabłka to przetwór, którego nie może zabraknąć w Waszych zimowych zapasach! :-) Zapraszam! Czytaj więcej » Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym www.poracoszjesc.pl
Pora coś zjeśćmiałam okazję brać udział w konkursie "Gotuj i bloguj po małopolsku" w ramach Finału Festiwalu Smaku w Krakowie, na Placu Wolnica. Czytaj więcej » Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym www.poracoszjesc.pl
Pora coś zjeść