TACOS Z RYBĄ I ARBUZEM to pyszna wariacja tradycyjnej meksykańskiej... Artykuł Tacos z rybą i arbuzem pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEZiarna orkiszu pierwsze dobrze zmieliłam następnie mąki pszennej, wody, soli i łyżkę oleju dołożyłam. Ciasto dobrze wyrobiłam i na chwilę dla zwiększenia elastyczności do miseczki
Moniki SmakołykiLabneh, to bardzo delikatny jogurtowy serek, który swój rodowód ma w kuchni arabskiej. Bez żadnego problemu przygotujemy go w naszej kuchni. Wystarczy dobry i
Kulinarne przygody GatityBardzo fajny przysmak kuchni łemkowskiej. Wbrew temu, że Łemkowie pochodzą ze wschodu Polski, to wiele z nich osiedliło się na ziemiach zachodnich. Ich zwyczaje i przepisy
R'n'G KitchenBardzo duże zestawienie produktów, ale smak również bardzo bogaty. Placuszki, które wykonałam są ze sklepu Bioindygo.pl , więc jakość jest świetna! Składniki: 4 łyżki mąki z tapioki
Truskawkowa Fiesta- 2 kg bobu - 3-4 ziemniaki - sól i pieprz do smaku Bób ugotuj do miękkości w osolonej wodzie, zwykle około 10 minut, przestudź i obierz ze
Pasje JolkiNadal króluje cukinia - pomiędzy ogórkami i zbliżającymi się śliwkami. Niedawno kupiłam bardzo ciekawe urządzenie - krajalnicę spiralną. Coś niesamowitego! Cukinię można pokroić w spaghetti o metrowej długości
Smaki EwyMłode ziemniaki to idealny produkt do przygotowania szybkiej, prostej sałatki obiadowej. Idealnie sprawdzi się też na grillu czy pikniku. Wystarczą 4 składniki by mieć pyszne, letnie
Bernika - moj kulinarny pamietnikUwielbiamy pulled pork . Ale dieta ostatnio nie pozwala na takie przyjemności jak pieczona w ten sposób karkówka czy łopatka. Dlatego postanowiłam upiec w ten sam sposób
Bernika - moj kulinarny pamietnikLato!!! Mięta w ogrodzie rozrosłą się jak szalona... Tyle pysznych rzeczy do przyrządzenia. Dziś decydowałam się na sos miętowy z mocnym akcentem fety, świetny jako dip
Pora na pora i pomidoraPodczas zakupów wpadł mi w ręce kremowy serek Arla Apetina. Zaciekawił mnie jego smak - połączenie rukoli i pesto. Postanowiłam wykorzystać go w bardziej kreatywny sposób
Taste TherapyWitajcie Kochani. Czy i u Was pada? Korzystając z niepogody mam chwilę, żeby spędzić czas w domu nadrabiając zaległości. Bardzo lubię sobie
Rozpustne gotowaniePołączenie naszych ulubionych kurek i fasolki szparagowej. Wyszło pyszne danie, które pasuje do potraw z cielęciny i drobiu, ale można potraktować jako samodzielne danie. Wizualnie powinno
R'n'G KitchenOgórki konserwowe czyli ogórki pasteryzowane o słodko-kwaśnym smaku z dodatkiem octu. W przeciwieństwie do kwaśnych ogórków kiszonych (które mają Czytaj więcej »
Przepisy Kulinarneskładniki: 300 g fasolki szparagowej 1 duży pomidor 2 jajka mała puszka filecików anchois parę czarnych oliwek sól, pieprz wykonanie: Fasolkę myjemy, odcinamy końcówki i wrzucamy
Domowy Smak Jedzenia