Ciasto z fasoli - albo się kocha, albo się nienawidzi. Ja zdecydowanie wybieram pierwszą opcję! Przygotowałam w nieco innej, ulepszonej wersji. Z dodatkiem sera twarogowego smakuje jeszcze
Truskawkowa FiestaWachlarz możliwości, pomysłowych potraw, które można wykombinować z każdego rodzaju warzywa może okazać się dla wielu zaskoczeniem. Wiedzą o tym doskonale zaprawieni w boju weganie, którzy
Dieta Rozdzielna i ZdrowieSkładniki: jajka ugotowane na twardo 10 sztuk "L", majonez 20 łyżeczek, szczypiorek 1 pęczek, oliwki zielone 20 sztuk, pieprz czarny mielony - ile potrzeba, papryka słodka mielona
W Mojej Kuchni LubięMocno kremowe, pyszne i energetyczne SMOOTHIE BANANOWO-ORZECHOWE jest idealne jako... Artykuł SMOOTHIE BANANOWO-ORZECHOWE pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINECześć Wszystkim! :) Dziś zapraszam na aromatyczne pesto z suszonych pomidorów. Do przygotowania porcji dla 3 osób będziemy potrzebować: - 10 suszonych pomidorów w oleju - 4 łyżki parmezanu
Bez CebuliMoja propozycja na kiełbaski z piekarnika zamiast grilla. Początek maja to okres wielkiego grillowania, niestety pogoda do tego nie nastraja. Wystarczy kawałek
To co kochamGalaretka z kurzych łapek to najlepszy i naturalny sposób, by uzupełnić niedobory kolagenu w naszym organiźmie. Kolagen jest idealny na zdrowe stawy i piękną cerę. Tanim
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!SKŁADNIKI: ( 10 porcji ) 1 porcja = 170 kcal opakowanie ciasta francuskiego ( 275 g ) 100
Atlas SmakówJuż niejednokrotnie widzieliśmy na różnego rodzaju przyjęciach, spotkaniach babeczki z kruchego ciasta podane w postaci wytrawnej. Tym razem Madzia postanowiła przygotować domową wersję babeczek z pastą
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Jeśli potrzebujecie pomysłu i przepisu na szybką przystawkę, przygotujcie roladki z szynki. Przystawka ta idealnie będzie pasować na spotkanie ze znajomymi, Święta Wielkanocne, czy Bożego Narodzenia
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Ciacho w 45 minut, 1 miska, 2 łyżeczki. Tak, to jeden z moich ulubionych czekoladowców. Szybki i pyszny deser na każdy dzień tygodnia. A do tego
upichconaKariera szparagów w kuchni zaczęła się już 4,5 tysiaca lat temu. Ich zdecydowanymi entuzjastami byli Rzymianie. Szparagi uchodziły wówczas za szczególny przysmak. Sama nazwa wywodzi
mojewypiekiinietylkoKariera szparagów w kuchni zaczęła się już 4,5 tysiaca lat temu. Ich zdecydowanymi entuzjastami byli Rzymianie. Szparagi uchodziły wówczas za szczególny przysmak. Sama nazwa wywodzi
mojewypiekiinietylkoSamodzielne pieczenie chleba jest ostatnio bardzo modne. Nic w tym... Artykuł PROSTY CHLEB WIELOZIARNISTY pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEDomowe chipsy z mikrofalówki Domowe chipsy w przeciwieństwie do swoich sklepowych odpowiedników są całkowicie naturalne i pozbawione tłuszczu. Dzięki temu unikniemy spożycia tysięcy kalorii, a przekąska
PysiaGotuje.pl