Dzień dobry!Postanowiłam przygotować kilka wersji domowego ketchupu. Po co kupować w sklepie, skoro można go przygotować samodzielnie i będzie o niebo lepszy? Pierwsza wersja, to
Pora coś zjeśćWitajcie! Wybór był bardzo trudny, ale najbardziej urzekł mnie komentarz Ewy Paszkiewicz o odkurzaczu i to właśnie Ewa pójdzie ze mną na warsztaty w
Pora coś zjeśćDzień dobry!Wciąż przygotowuję różne przetwory, dzisiaj padła kolej na chutney.Chutney to tradycyjny gesty sos używany w kuchnii indyjskiej, można go przygotowywać z owoców i warzyw
Pora coś zjeśćDzień dobry!Dzisiaj mam dla Was post o tym jak przygotować idealne jajko w koszulce. Takie, które będzie estetycznie wyglądać i przygotujecie je w bardzo szybki
Pora coś zjeśćDzień dobry!Słodycze każdy lubi, wiadomo :-).Jednak czasem warto zjeść coś słodkiego, ale zdrowego, coś po czym nie będziemy się obawiać dodatkowych centrymetrów i kilogramów. Dlatego
Pora coś zjeśćWitajcie,dzisiaj mam dla Was krótką relację z warsztatów dekoracji babeczek w Beetlebits. Ten cudowny sklep przedstawiałam już Wam przy okazji babeczek wielkanocnych.Czytaj więcej » Ten i
Pora coś zjeśćWitajcie,w ostatni weekend nadzorowałam plan filmowy... Co z tego wynikło? Sprawdźcie sami, co chemia robi z mięsem!Czytaj więcej » Ten i więcej przepisów znajdziesz na
Pora coś zjeśćDzień dobry!Obiecałam Was kilka inspirujących przepisów na ketchup, więc po śliwkowym, musiał pojawić się właśnie ten, nieco orientalny, z mango, trawą cytrynową czy liśćmi limonki
Pora coś zjeśćDzień dobry!Na zewnątrz mamy już ostatnie przebłyski lata, zaczyna się jesień, a z jesienią przychodzą jesienne ciasta z jabłkami, dynią i śliwkami. Dzisiaj przepis na
Pora coś zjeśćWitajcie!Jesień już do nas zagląda, a jeśli jesień, to rozgrzewające, jednogarnkowe dania, którymi się dobrze najemy i będzie nam od nich cieplutko :-).Każdy ma swoją
Pora coś zjeśćDzień dobry!Dzisiaj mam dla Was relację z konferencji, w której mieliśmy okazję wziąć udział.Spotkanie odbyło się 30 sierpnia w Krakowie, w Hotelu Sheraton.Pewnie część
Pora coś zjeśćDzień dobry!Dzisiaj mam dla Was przepis na sernik z japońską herbatą matcha, którzy przygotowałam z okazji roku blogowania (13.09), w końcu była to dla mnie
Pora coś zjeśćDzień dobry!Jesień coraz bardziej daje się we znaki, garderoba letnia idzie głęboko do szafy, a na jej miejsce wskakują ciepłe swetry. Jesień i zima to
Pora coś zjeśćDzień dobry!Wkrótce na blogu pojawią się przepisy z użyciem sezonowej, jesiennej dyni!A jak dynia, to musi być do niej przyprawa, która podkreśli jej smak
Pora coś zjeśćDzień dobry! Sezon na porzeczki już się dawno skończył, ale są inne małe owoce, które można wykorzystać chociażby maliny i żurawina. Przepis jest na tyle fajny
Pora coś zjeść