Pesto nie słynie z powalającego wyglądu, oj nie. Oprócz soczystej zieleni, która szybko znika. Ale za to ta wersja nadrabia innymi właściwościami. Wiosna w pełni, nowalijki
CynamonemPoOczachCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuSurówka z czerwonej kapusty po tajsku Surówka + kotlet + ziemniaki, to dla wielu osób “must have” obiadowy. Ja surówki mogę zajadać niezależnie od towarzystwa. Z
BlendmanW naszym ogrodzie pojawił się jakiś czas temu czosnek niedźwiedzi. Mam niewielką grządkę, na ogół wykorzystuję liście czosnku jako dodatek do twarogu lub kanapek.
Stare GaryPad Thai z krewetkami to szybki w przygotowaniu makaron wywodzący się z Tajlandii. Pad Thai to makaron smażony z jajkami z przeróżnymi dodatkami. Do przygotowania tego
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!I znowu taka przerwa na blogu..... Nie żebym nie gotowała, bo teraz gotują wszyscy z wiadomych względów; gotują w TV i w radio, gotują w necie
Gotuj Sam!Prosty dip z nerkowców z kolendrą – idealne nadaje się na zastępstwo hummusu Składniki: 1 szklanka nerkowców 2 ząbki czosnku pęczek świeżej kolendry sok z cytryny
SandraFrej.comCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuSmalec z fasoli – no kto by pomyślał? Mój Mąż był w lekkim szoku, że to smalec niezwierzęcy. W smaku przypomina bardzo tradycyjny smalec z jabłkami
Kulinarne PrzebojeSer smażony ... wspomnienie dzieciństwa 😍 Przysmak znany najbardziej w kuchni wielkopolskiej i śląskiej. Miseczka z tym pysznym przysmakiem stała u nas w kuchni bardzo często. Przysmakiem
Walijskie PichcenieSos pieczarkowy, prosty, domowy i szybki, z kilku składników, do mięs wszelakich smażonych lub pieczonych i dań z ziemniaków w sam raz. Wzbogaci obiad mięsny lub
Zasmakuj KuchniWykorzystuję zapasy z zamrażarki. Znalazł się zmielony indyk, szpinak oraz piersi drobiowe z których powstały mi takie zawijańce. Część zniknęła na obiad zanim zrobiłam zdjęcie a
Monia miesza i gotujeNie wiem jak Wy, ale ja jajka wprost kocham i uwielbiam i jem je chyba prawie codziennie. Na Wielkanoc nadziewam je różnymi cudownymi rzeczami i lubię
Flymetothespoon