DIP Z NERKOWCÓW Z KOLENDRĄ
DIP Z NERKOWCÓW Z KOLENDRĄ
Prosty dip z nerkowców z kolendrą – idealne nadaje się na zastępstwo hummusu Składniki: 1 szklanka nerkowców 2 ząbki czosnku pęczek świeżej kolendry sok z cytryny pieprz sól woda zagotuj około 2 szklanek wody zalej nerkowce wrzątkiem i odstaw do wystygnięcia w międzyczasie obierz czosnek i posiekaj kolendrę gdy nerkowce wystygną, odcedź je i przełóż do miski dodaj czosnek, posiekaną kolendrę i zblenduj na gładką masę dodając tyle wody, by masa nie była gęsta, tylko gładka i puszysta dopraw solą, piepr... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu SandraFrej.com
Autor
SandraFrej.com
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
dipy, pasta, pasty
Inne przepisy z SandraFrej.com
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję