obiad - 94612 przepisów (strona:556/6308)

Zupa kalafiorowa 92

Uwielbiam zupy , najbardziej te z dużą ilością warzyw. Dzisiaj zupa kalafiorowa, warzywa z uprawy ekologicznej (jeśli mamy taką możliwość) więc mam pewność, że nie jest z

To co lubię - gotuję i polecam
Szparagi zapiekane z szynką parmeńską i parmezanem 89

Sezon na szparagi trwa wyjątkowo krótko więc warto wykorzystać ten czas maksymalnie. Szparagi polubiłam całkiem niedawno 2-3 lata temu i żałuję że tak późno. Przepis

To co lubię - gotuję i polecam
Kapuśniak 89

Ponieważ wiosna w tym roku wyjątkowo nie rozpieszcza nas wysokimi temperaturami, dlatego ciągle mam ochotę na potrawy, które dodają mi energii. Mimo szczerych chęci za zimno

To co lubię - gotuję i polecam
Karkówka z pieczarkami, cebulą i octem balsamicznym 106

Taką karkówkę jadłam kilka lat temu u znajomych i pamiętam, że bardzo mi smakowała. Smak zaskakujący ale myślę, że wielu przypadnie do gustu. Przepis przeleżał u

To co lubię - gotuję i polecam
Muszle ze szpinakiem. 77

Były muszle z mięsem mielonym dzisiaj chciałabym Was zaprosić na muszle ze szpinakiem i białym serem. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Muszle ze szpinakiem Składniki 1 cebula

To co lubię - gotuję i polecam
Cukinia faszerowana kaszą kuskus. 86

Dostałam piękną ekologiczną cukinię, a że dawno nie robiłam faszerowanej cukinii powstało pyszne lekkie danie. Polecam, naprawdę warto. Wszystkim bardzo smakowała. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Cukinia

To co lubię - gotuję i polecam
Pierogi z jagodami 75

Pierogi z jagodami to mój smak z dzieciństwa. Pyszne, domowe pierogi z jagodami i słodką śmietanką. Poezja !!! Sezon na jagody w pełni dlatego zróbcie je koniecznie

To co lubię - gotuję i polecam
Placki z cukinii z łososiem. 93

Były już placuszki na słodko dlatego dzisiaj zapraszam na placki w wersji wytrawnej. Pycha. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Placki z cukinii z łososiem Składniki 2 małe

To co lubię - gotuję i polecam
Faszerowane ziemniaki 85

Weekend zapowiada nam się grillowo, dlatego zapraszam Was na faszerowane ziemniaki, które możecie zrobić zarówno na grillu jak i w piekarniku. Mimo wszystko pogodnego i słonecznego

To co lubię - gotuję i polecam
Fasolka po bretońsku 88

Jesienią i zimą mamy ochotę na zupełnie inne smaki, w ten weekend akurat była to fasolka po bretońsku. Na targach i bazarkach pojawiła się piękna

To co lubię - gotuję i polecam
Naleśniki z jagodami 75

Szaleństwa naleśnikowego ciąg dalszy. Dzisiaj wersja letnia z jagodami, teraz możemy użyć mrożonych. Robimy je podobnie jak naleśniki z serem. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Naleśniki z

To co lubię - gotuję i polecam
Naleśniki z serem 88

Każdy chyba umie usmażyć naleśniki, przepisów również jest wiele. Przygotowałam dziś dla Was naleśniki, które robiła moja babcia – są pyszne, jedyne i niepowtarzalne. Niezmiennie przypominają mi

To co lubię - gotuję i polecam
Papryka faszerowana 100

Papryka faszerowana, szybka wersja gołąbków – farsz taki sam. Najlepiej ją zrobić teraz kiedy paprykę mamy świeżą i pachnącą słońcem. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Papryka faszerowana Składniki

To co lubię - gotuję i polecam
Zapiekanka brokułowa 90

Łatwa i szybka zapiekanka, a jeśli dzień wcześniej ugotujecie sobie ryż jej przygotowanie zajmie Wam nie więcej niż 15 minut. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Zapiekanka brokułowa

To co lubię - gotuję i polecam
Barszcz czerwony 93

Taki barszcz czerwony jadam tylko w święta. Podany z uszkami, krokietami czy pasztecikami jest po prostu wyśmienity. Obok zupy grzybowej jest to moja ulubiona świąteczna potrawa

To co lubię - gotuję i polecam

Proponowane wyszukiwania