Domowe mini pizzerki to świetna przekąska na każdą imprezę i miła odmiana od tradycyjnej pizzy. Składniki: Ciasto: pół kg mąki pół kostki drożdży szkl mleka sól
Wasze PrzepisyPyszna i prosta sałatka z buraczków, którą pokochają nawet Ci co nie lubią buraków. Składniki: 500g słoik buraczków całych lub w plastrach w zalewie octowej 6
Wasze PrzepisyŚwietny lukier o idealnej konsystencji do ozdabiania ciastek czy pierniczków. Pięknie kryje wszystkie powierzchnie ciasteczkowe – powstaje równa, gładka, biała warstwa. Dodatkowo można posypać wszelkimi posypkami
Bardzo Gruby SmokNiby zrobienie kakao to żadna filozofia, jednak nie każde smakuje idealnie. Najlepsze kakao na zimowe wieczory ma nutkę słodyczy zmieszaną z czekoladą… {"@context":"http:\/\/schema.org
Bardzo Gruby SmokTiramisu to chyba klasyk kawowych ciast, a już na pewno jest to jedno z najbardziej popularnych deserów kuchni włoskiej. Palce lizać! {"@context":"http:\/\/schema.org","@type":"Recipe
Bardzo Gruby SmokIdealny tort na zimę i wczesną wiosnę, kiedy nie ma świeżych owoców. Tort bananowy z masą kajmakową zasmakuje zwłaszcza fanom masy kajmakowej, ale nie tylko! Torcik
Bardzo Gruby SmokJabłecznik to ciasto uniwersalne, idealne na każdą okazję! Składniki: 1 kostka miękkiej margaryny 1 szkl. cukru 1 całe jajko i 2 żółtka 3,5 szkl. mąki
Wasze PrzepisyPopękane ciasteczka czekoladowe Prosty przepis na miękkie ciasteczka czekoladowe do kawy. Popękane ciasteczka czekoladowe Chocolate Crinkles zrobisz nawet bez użycia miksera. To bardzo prosty przepis
Cztery FajerySałatka ryżowa z pieczarkami to pyszna i prosta propozycja na drugie śniadanie do pracy lub szkoły. To także pomysł na pyszną kolację dla całej rodziny. Składniki
Wasze PrzepisyProsty przepis na pięknie wyrośnięte, puszyste domowe pączki z chrupiącą skórką. Składniki: 1 kg mąki 9 żółtek 1 jajko 3/4 szkl cukru 1,5 szkl mleka
Wasze PrzepisyBułki z piekarnika, nadziewane serem żółtym, kiełbasą oraz ogórkiem kiszonym. Składniki oraz sposób przygotowania: Bułki w miejscu nacięć, rozcięłam, nasmarowałam od środka i na zewnątrz mieszanką
Wasze PrzepisyWolnowar czy multicooker co wybrać i co jest lepsze. Wolnowar czy multicooker, co wybrać i co jest lepsze - to dość częsty dylemat. Wolnowar jest, moim zdaniem
Cztery FajeryGołąbki przygotowane jako kotlety mielone z ryżem i kapustą. Jest to szybsza wersja tradycyjnych gołąbków. Składniki: 1 kg mięsa mielonego (wieprzowo-wołowe) 1 i 1/2 szklanki
Wasze PrzepisyPyszna i prosta sałatka z tuńczykiem i ryżem. Idealna zarówno na przyjęcie, jak i na zwykłą kolację. Składniki oraz sposób przygotowania: 2 woreczki ugotowanego ryżu 4
Wasze PrzepisyPrzepis na szybką i prostą lasagne, która ma duże szanse stać się ulubionym daniem Twojej rodziny! Składniki: 500g mięsa mielonego ( dowolnego) 1 cebula szalotka 1 ząbek
Wasze Przepisy