piec około 30 - 35 minut. Jeszcze ciepłe polać lukrem. Notatki * wymiary 2 keksówek to około 30 x 12 cm Post Ciasto drożdżowe z serem pojawił się poraz pierwszy w Mgotuje
Marta GotujeSmacznego Notatki *Placki możemy owinąć w folię aluminiową i włożyć do lodówki do czasu podania. Post Roladki z tortilli z kurczakiem i sosem szpinakowym pojawił się poraz pierwszy w Mgotuje
Marta Gotujemiseczce mieszamy jogurt z majonezem, dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę i posiekany drobno koperek. Doprawiamy i mieszamy. --> Smacznego Post Sałatka z tortellini i szynką pojawił się poraz pierwszy w Mgotuje
Marta Gotujeporzeczek. --> Smacznego Notatki *Biszkopt możemy delikatnie nasączyć np. sokiem z porzeczek rozcieńczonym z wodą, lub herbatą z dodatkiem soku z cytryny Post Torcik porzeczkowy pojawił się poraz pierwszy w Mgotuje
Marta Gotujeumieszczamy wszystkie składniki sosu. Zatrzaskujemy gumę i energicznym ruchem potrząsamy pojemnikiem. Po chwili mamy gotowy sos Post Sałatka z pieczonym kalafiorem, pomidorami i rukolą pojawił się poraz pierwszy w Mgotuje
Marta Gotujekruszonką. --> Ciasto pieczemy w temperaturze 180 stopni przez około 35 minut. Studzimy. --> Kruszonka: --> Wszystkie składniki wyrabiamy między palcami na kruszonkę. --> Smacznego Post Ciasto drożdżowe pojawił się poraz pierwszy w Mgotuje
Marta Gotujeukładamy truskawki (większe możemy pokroić na mniejsze części), zalewamy je stężałą galaretką. Odkładamy do lodówki na kilka godzin. --> Smacznego Post Sernik gotowany z truskawkami pojawił się poraz pierwszy w Mgotuje
Marta Gotujenastępnie obtaczamy w wiórkach kokosowych. --> Przygotowane kulki raffaello przechowujemy w lodówce, w szczelnym pojemniku do kilku dni. --> Smacznego Post Kulki raffaello z kaszy jaglanej pojawił się poraz pierwszy w Mgotuje
Marta Gotujezgęstnieje. --> Sos: --> W misce mieszamy wszystkiego składniki sosu. --> Smacznego Notatki Z podanego ciasta naleśnikowego wychodzi około 12 dużych naleśników. Post Pieczone naleśniki z serem pojawił się poraz pierwszy w Mgotuje
Marta Gotujedużej misce układamy kolejno warstwy: seler, kukurydza, ananas, majonez, szynka, jajka, ser żółty, majonez, por. --> Smacznego Post Warstwowa sałatka z ananasem i szynką pojawił się poraz pierwszy w Mgotuje
Marta Gotujedociskamy. Wykładamy resztę masy budyniowej i układamy na niej drugą część biszkoptu kakaowego. Na wierzch ciasta wylewamy rozpuszczoną czekoladę. --> Smacznego Post Ciasto prince polo pojawił się poraz pierwszy w Mgotuje
Marta Gotujecukrem pudrem. Gotowym lukrem polewamy ciasto i posypujemy wiórkami kokosowymi. --> Smacznego Notatki Wszystkie składniki muszą być w temp. pokojowej. Post Kokosowe ciasto z jabłkami pojawił się poraz pierwszy w Mgotuje
Marta Gotujefeta. Sałatkę polewamy oliwą i octem balsamicznym. Doprawiamy solą, pieprzem i posypujemy posiekanymi ziołami. --> Smacznego Post Sałatka z cieciorką, pomidorami i fetą pojawił się poraz pierwszy w Mgotuje
Marta GotujeSmacznego Notatki *papier do pieczenia warto posmarować odrobiną masła lub olejem, aby lepiej odkleił się od upieczonego biszkoptu. Post Rolada z truskawkami i mascarpone pojawił się poraz pierwszy w Mgotuje
Marta Gotujepieczemy je przez 1 godzinę. Po upieczeniu odstawiamy na 10-15 minut, a następnie kroimy w plastry. --> Smacznego Post Rolada ze schabu z pieczarkami pojawił się poraz pierwszy w Mgotuje
Marta Gotuje