Strrraszności ciąg dalszy! Tym razem pora na coś słodkiego 😉 Dziś mam dla Was przepis na wiedźmie paluchy! Wiedźmie paluchy to kruche, maślane ciasteczka, które wprost rozpływają
Mostek w kuchniSkładniki na ciasto: 5 jajek ¾ szklanki cukru 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii 1 łyżka kawy rozpuszczalnej rozprowadzona 2 łyżkami wody 1 szklanka jogurtu greckiego ¾ szklanki dżemu
Gotujemy i jemyNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Gotujemy i jemyPrzepyszne, wilgotne, ciasto dyniowe przełożone puszystym śmietankowym kremem i polane wybornym karmelem ze słoną nutką to prawdziwa gratka dla fanów jesiennych ciast. Ciasto nie wymaga
maniapieczeniaMięciutkie i puchate ciasteczka dyniowe przełożone powidłami śliwkowymi. Smaczne także w wersji saute. Opcjonalnie oprószone cukrem pudrem. Łatwe i szybkie do przygotowania, pod warunkiem, że
cool and mintyNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle
Słodkie zapomnienieNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle
Słodkie zapomnienieskładniki: 2000 ml soku z czarnej porzeczki 500 ml wrzącej wody 3 torebki herbaty owocowej np. malina z żurawiną 1-2 szt. pomarańcza 1 cytryna 6
Domowy Smak JedzeniaT e upiorne babeczki są nie tylko straaasznieee dobre, ale i bardzo proste w przygotowaniu. ;) Wystarczy wybrać swój ulubiony przepis na babeczki ( polecam marchewkowe z tego
Food SquareMuffinki smakują naprawdę rewelacyjnie! Są mięciutkie, bardzo wilgotne i doskonale łączą dynię z pachnącym cynamonem oraz kawałkami czekolady. Ich przygotowanie to dosłownie chwila, nawet mikser
Di gotujeJesień w pełni! W tym roku rozpieszcza nas ona pięknymi, kolorowymi widokami, złocistymi promieniami słońca i przyjemnymi temperaturami w ciągu dnia. Jednak wieczory z dnia na
Zawsze głodna!Sezon na dynię trwa już od pewnego czasu. Uwielbiam to warzywo, bo można z niego zrobić absolutnie wszystko od zup, kremów i “kotletów” po
CiastkozercyNa powitanie jesieni proponuję bułeczki dynie. Mięciutkie, delikatne i bardzo puszyste, po prostu wyśmienite. Kolorek bułeczek rozweseli pochmurne, szare jesienne dni, a i kształt wywoła
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Koniec października i kolejny wpis z dobrą dawką inspiracji dla Was. Od początku tego miesiąca wpadłam po uszy w jesienną aurę. Teraz nadchodzą długie wieczory (nie
Pink EnvelopeNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Składniki ( na okoo24szt.): 140g miękkiego masła ½ szklanki drobnego cukru 1 jajko ½ łyżeczki ekstraktu wanilii
Słodkie zapomnienie