tego przepisu :) Składniki na 4 porcje: 60 dag pieczonych filetów z kurczaka 2 kolorowe papryki 1 marchewka 1 średniej wielkości cebula 1 szkl. gęstego przecieru pomidorowego 1 szkl. bulionu drobiowego ( może byc z kostki) 1/2 puszki pędów bambusa 2 plastry ananasa z puszki 1 łyżka mąki ziemniaczanej 3 łyżki oleju do smażenia 2 ząbki czosnku sok z 1/2 limonki sól
Słodkości i nie tylkoBorowik brunatny Boletus badius - to dobrze znany wszystkim amatorom grzybów podgrzybek, nazywany także czarnym łepkiem. Moje dania z podgrzybkami : - Polędwiczki drobiowe z borowikami - Borowiki w marynacie miodowej - Pasta z grzybów leśnych - Pierogi z kapustą i grzybami - Pasztet z grzybami - Grzyby duszone, pasteryzowane - Grzyby marynowane - Sakiewki z podgrzybkami - Sos tatarski ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ
Smaczna Pyzapierś z kurczaka lub inne mięso Sól pieprz Olej roślinny 1-2 liście laurowe Kilka ziaren ziela angielskiego Koncentrat pomidorowy (mała puszeczka) – jakieś 1,5 łyżki Bulion warzywny lub drobiowy – ok. 400 ml Przygotowanie: Podudzia lub pałki pozbyć kości, pokroić w kostkę. Posolić i popieprzyć. Usmażyć na odrobinie oleju. Przełożyć do rondla. Następnie zeszklić cebulę pokrojoną w kostkę oraz startą
Fabryka pomysłówsyropem klonowym, pieczone udka z kurczaka w marynacie oraz zapiekane piersi z kurczaka z dodatkiem ziół i ciekawych dodatków. Faszerowana pierś z kurczaka. Roladki z piersi kurczaka. Roladki drobiowe. Makaron z kurczakiem. Sałatki z kurczakiem. Szaszłyki z piersi kurczaka. Piersi kurczaka z grilla. Grillowana pierś z kurczaka. Przepisy na dania z kurczakiem – KLIK Post Kurczak. Przepisy na dania
Kulinarne PrzebojePost Sałatka z tortellini, szynką, papryką, ogórkiem i kukurydzą pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl.
Kulinarne PrzebojePost Sałatka z tortellini, ogórkiem, szynką, kukurydzą, żółtym serem i szczypiorkiem pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl.
Kulinarne PrzebojePost Zupa kalafiorowa pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl.
Kulinarne Przebojecałości ... ... i po rozkrojeniu ;) Składniki: kurczak, bez podrobów, 1,5-2kg wątróbka drobiowa pęczek natki pietruszki pół szklanki bułki tartej mleko 3 łyżki masła jajko sól, pieprz, przyprawa do kurczaka Wykonanie: Kurczaka myjemy i nacieramy w środku solą. Do bułki tartej dolewamy mleko, aż będzie miała konsystencje gęstej śmietany.Dodajemy posiekaną drobno natkę pietruszki, wątróbkę, jajko, 1 łyżkę masła
Czerwona Porzeczka