Jak zrobić kwas buraczany. 152Pyszny, aromatyczny kwas buraczany z którego przygotujemy barszcz czerwony. Jest banalnie prosty i wystarczy tylko 5 dni żeby cieszyć się jego smakiem. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push
To co lubię - gotuję i polecam
Ciasto makowe z brzoskwiniami. 173Zachęcam do zrobienia pysznego makowego ciasta z rodzynkami i lekką cytrusową nutą. Jest czasochłonne, ale warto je zrobić przy okazji robienia makowców. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj
To co lubię - gotuję i polecam
Bigos 189Każdy z Was ma swoją wersję bigosu, ja dzisiaj dzielę się z Wami swoim przepisem. Smacznego. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Bigos Składniki 2,5 kg kapusty
To co lubię - gotuję i polecam
Sernik z brzoskwiniami na kruchym spodzie. 151Przepis na pyszny sernik z brzoskwiniami. Sernik, którego nie może zabraknąć w święta jak i wiele rodzinnych uroczystości. Jest pyszny, delikatny i wyjątkowo smaczny. Polecam. (adsbygoogle
To co lubię - gotuję i polecam
Ciasteczka migdałowe 130Jeśli macie ochotę na małe co nieco, a nie macie ochoty spędzać pół dnia w kuchni to ten przepis jest właśnie dla Was. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push
To co lubię - gotuję i polecam
Herbata z pomarańczą 118A kiedy wrócicie zmarznięci ze spaceru lub po ciężkim dniu pracy, wtedy zapraszam Was na pyszną, pachnącą i rozgrzewającą herbatę pomarańczową. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Herbata
To co lubię - gotuję i polecam
Kurczak z cukinią 124Dzisiaj zapraszam Was na lekkie, szybkie danie. Kurczak będzie idealny na sobotni obiad, zostanie Wam jeszcze dużo czasu na doładowanie akumulatorów, przed kolejnym pracowitym tygodniem. (adsbygoogle
To co lubię - gotuję i polecam
Placuszki ze szpinakiem 133Sezon na przeziębienia uważam za otwarty. Po pierwszym jesiennym przeziębieniu powoli staję na nogi i zapraszam Was na placuszki ze szpinakiem. Dodatek czosnku i cebuli ma
To co lubię - gotuję i polecam
Grochówka z kiełbasą i grzankami 165Zapraszam Was na pyszną, aksamitną grochówkę z dodatkiem pachnących, maślanych grzanek. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Grochówka z kiełbasą i grzankami Składniki 400 g grochu łuskanego 1
To co lubię - gotuję i polecam
Bułeczki drożdżowe 150Ciepła drożdżowa bułeczka posypana kruszonką. Do tego kubek pachnącej kawy lub kakao i nie straszna nam jesienna słota. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Bułeczki drożdżowe Składniki 3
To co lubię - gotuję i polecam
Muffinki dyniowe 157Sezon na dynię trwa już od jakiegoś czasu, więc zapraszam Was dziś na muffinki dyniowo-marchewkowe. Są smaczne, zdrowe i idealnie nadają się na drugie śniadanie
To co lubię - gotuję i polecam
Ryba po grecku. 189Teraz kiedy warzywa mają najlepszy smak, zachęcam do zrobienia ryby po grecku. Każdy ma swój ulubiony przepis na taką rybę, a ja dzisiaj dzielę się swoim
To co lubię - gotuję i polecam
Sałatka z makaronem i kurczakiem 150Szybka sałatka makaronowa, którą zrobicie w 20 minut. Idealna na drugie śniadanie do pracy (czosnek można pominąć ;) ). (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Sałatka z makaronem i kurczakiem
To co lubię - gotuję i polecam
Pierniczki 158Pieczenie pierniczków czas zacząć. Przepis na świąteczne pierniczki, które długo zachowują świeżość. Pierniczki, które idealnie nadają się do lukrowania i zdobienia. Przechowujemy je w puszcze lub
To co lubię - gotuję i polecam
Śledzie w śmietanie 166Na wigilijnym stole zawsze pojawiają się śledzie, które można przygotować na wiele sposobów. Dzisiaj proponuję przepis na moje ulubione śledzie w śmietanie. Nie potrzebujemy wielu składników
To co lubię - gotuję i polecam