Uwielbiam zupy , najbardziej te z dużą ilością warzyw. Dzisiaj zupa kalafiorowa, warzywa z uprawy ekologicznej (jeśli mamy taką możliwość) więc mam pewność, że nie jest z
To co lubię - gotuję i polecamŚledzie jemy przez cały rok, ja osobiście najbardziej lubię te w śmietanie z dodatkiem jabłka, ale dzisiaj zapraszam Was na śledzie z curry. Dla tych którzy
To co lubię - gotuję i polecamSezon na szparagi trwa wyjątkowo krótko więc warto wykorzystać ten czas maksymalnie. Szparagi polubiłam całkiem niedawno 2-3 lata temu i żałuję że tak późno. Przepis
To co lubię - gotuję i polecamW oczekiwaniu na cieplejsze i mniej wietrzne dni możemy poprawić sobie nastrój chociaż na chwilę pijąc kieliszek domowego Baileysa. …. ten opis przygotowałam wczoraj. A dzisiaj
To co lubię - gotuję i polecamPonieważ wiosna w tym roku wyjątkowo nie rozpieszcza nas wysokimi temperaturami, dlatego ciągle mam ochotę na potrawy, które dodają mi energii. Mimo szczerych chęci za zimno
To co lubię - gotuję i polecamPodchodziłam do tego przepisu jak pies do jeża ponieważ byłam przekonana, że zrobienie tych jajek będzie bardzo trudne. Przyznaję, że pierwsze nie było zbyt fotogeniczne jednak
To co lubię - gotuję i polecamProsto, szybko, lekko i smacznie…… czyli to co lubię. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Pomidory z mozzarellą Składniki 3 pomidory 250 g mozzarelli (1 większe
To co lubię - gotuję i polecamKolejna szybka sałatka, tym razem z ryżem. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Sałatka ryżowa z czosnkiem Składniki 1 torebka ryżu dzikiego lub brązowego 8 paluszków krabowych 1
To co lubię - gotuję i polecamDawno nie robiłam tej sałatki całkiem o niej zapomniałam, a jest naprawdę smaczna. Zanim pojawią się na naszych stołach pierwsze nowalijki korzystajmy z tego co mamy
To co lubię - gotuję i polecamTaką karkówkę jadłam kilka lat temu u znajomych i pamiętam, że bardzo mi smakowała. Smak zaskakujący ale myślę, że wielu przypadnie do gustu. Przepis przeleżał u
To co lubię - gotuję i polecamDzisiaj przepis na paluszki rybne, chyba każdy je zna, ale te kupowane w sklepie mają mnóstwo niepotrzebnych chemicznych dodatków. Dlatego proponuję abyście zrobili je sami, są
To co lubię - gotuję i polecamDzisiaj dla odmiany proponuję pyszne ciasto słodko-kwaśne. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Ciasto z rabarbarem Składniki 200 g miękkiego masła 4 duże jajka 150 g cukru
To co lubię - gotuję i polecamWszystko co dobre szybko się kończy… tak jak i mój urlop. Ale nie ma tego złego, po powrocie powitały mnie piękne czerwone truskawki, które można
To co lubię - gotuję i polecamDzisiaj zapraszam Was na surówkę z białej kapusty. To moja ulubiona surówka, robię ją latem i zawsze tylko wtedy gdy mam pewność, że kapusta, której używam
To co lubię - gotuję i polecamSprawdzony przepis na kiszone ogórki. Chyba każdy z nas przygotowuje na zimę zapas ogórków kiszonych. Pachnące, chrupiące ogórki do sałatki jarzynowej, zupy ogórkowej, kanapek mmmm pycha
To co lubię - gotuję i polecam