Kolejna edycja kulinarnej imprezy Art&Food Bazar za nami. Tym razem królowały jesienne przysmaki! Zobaczcie instagramowy mix – tak było pysznie!
Ostra na SłodkoNie macie pomysłu co zrobić na obiad? Jeżeli tak to zachęcamy do zrobienia szybkiego i pysznego dania czyli kaszy gryczanej z warzywami :)
Kuchenne WariacjeAjwar - ajvar - to bałkańska pasta z papryki i bakłażanów. Wywodzi się z kuchni serbskiej ale popularna jest na całych Bałkanach. W oryginalnym ajwarze nie ma pomidorów
Moje Małe CzarowanieBakłażany mają w sobie coś magicznego, przynajmniej dla mnie, uwielbiamy je. Nie umiem opisać na czym polega to coś ale przepięknym oberżynom nie umiem się oprzeć
Moje Małe CzarowaniePrzepyszna PAPRYKA FASZEROWANA KASZĄ I JAGNIĘCINĄ z dużą ilością ziół... Artykuł Papryka faszerowana kaszą i jagnięciną pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEChciałam Wam dziś opowiedzieć o sile przyzwyczajenia. Moja mama nie znosiła sprzątania. Tę niechęć przekazała i mnie. Ale i w tym naszym nieuporządkowanym domu było
Gotuj z Blue RavenZdrowsza i delikatniejsza wersja tradycyjnej lazanii. Zamiast makaronu użyłam cienko pokrojonej dyni. Danie jest soczyste, aromatyczne i bardzo smaczne. Porcja dla dwóch osób. Składniki 1 pojedyncza
Fiołkowa Kuchnia MałgorzatyCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuMam ten przepis od mojej kuzynki Ali. Dostała ten przepis od swojej teściowej która robi te ogóreczki od wielu lat. Wszyscy je uwielbiają. Smak delikatny, lekko
Kuchnia PokoleńUwielbiam kabaczki. Dziś zapraszam Was na szybki przepis na chrupiące talarki z kabaczka w paprykowym cieście. Idealne na przekąskę. Ja zazwyczaj zjadam je bez dodatków lub
Słodkie okruszkiJamie Oliver propagator zdrowego jedzenia i nie marnowania jedzenia zaproponował taki sposób na wykorzystanie resztek warzyw. Po kilku dniach pikle gotowe a można je wykorzystać jako
Moje Małe CzarowanieCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuPoniższa zupa powstała z końcówek produktów, które chciałam już szybko zjeść, aby nie zajmowały miejsca i się nie zepsuły. Zdaję sobie sprawę, że potrawa ma bagienny
Kasia SarnaMiałam dziś apetyt na surówkę, ale jednocześnie chciałam się trochę najeść, wiec postanowiłam wzbogacić surowe warzywa o soczewicę. Czytaj więcej »
Kasia Sarna