Sałatka z gulaszem angielskim 108Bardzo smaczna i ekspresowa w przygotowaniu sałatka z gulaszem angielskim. Znakomita propozycja na domowe imprezy, szybki posiłek do pracy czy kolację. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Przepis na
Przepiski.pl
Pasta kanapkowa z 3 składników 123(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Chcecie urozmaicić swoje codzienne kanapki? Polecam Wam prosty przepis na pastę kanapkową z 3 składników. Jest bardzo szybka i łatwa w przygotowaniu a
Przepiski.pl
Zapiekanka po chińsku 571Zapiekanka po chińsku to prosty przepis na domowy obiad. Znajdziemy w niej wszystko to, co najlepsze. Pyszne mięsko, makaron i porcję warzyw, czyli wszystko to, czego
Przepiski.pl
Zapiekanka ziemniaczano-cukiniowa 101Wszyscy tęsknimy już za wiosną… Z tej okazji zapiekanka ziemniaczano-cukiniowa powinna znaleźć się na naszych stołach – porządna porcja warzyw. {"@context":"http:\/\/schema.org","@type
Bardzo Gruby Smok
Sałatka uniwersalna 126Sałatka uniwersalna to bardzo smaczna przekąska, którą musicie wypróbować. Składa się z bardzo prostych składników i można ją przygotować w bardzo krótkim czasie. Dzięki temu jest
Alle Dobre!
Kopytka z batatów 116mąkę ziemniaczaną, sporą szczyptę soli oraz pieprzu i wymieszaj na początku łyżką. Jak składniki się wstępnie połączą, zagnieć już ręką, ale krótko, jedynie do połączenia i stworzenia jednolitej kuli. Ciasto podziel na mniejsze porcje, na blacie podsypanym mąką roluj porcje ciasta, a następnie pokrój rulony podobnie jak kopytka na skos. Kopytka gotuj we wrzącej, lekko osolonej wodzie. Kluseczki powinny wypłynąć
nietylkopasta.pl
Pancakes ricotta-cytryna 107połączenia składników. Składniki suche przesypać do składników mokrych i wymieszać tylko do połączenia składników. Rozgrzać dużą patelnię z nieprzywierającym dnem na średnim ogniu. Na rozgrzaną patelnię wlewać porcje ciasta (najwygodniej miarką 1/4 cup, lub niedużą nalewajką) po 3 placki na raz. Przykryć patelnię pokrywą i smażyć na średnim ogniu 2-2,5 min. Następnie zdjąć pokrywkę, odwrócić na drugą stronę(...)połączenia składników. Składniki suche przesypać do składników mokrych i wymieszać tylko do połączenia składników. Rozgrzać dużą patelnię z nieprzywierającym dnem na średnim ogniu. Na rozgrzaną patelnię wlewać porcje ciasta (najwygodniej miarką 1/4 cup, lub niedużą nalewajką) po 3 placki na raz. Przykryć patelnię pokrywą i smażyć na średnim ogniu 2-2,5 min. Następnie zdjąć pokrywkę, odwrócić na drugą stronę
ememe kitchen
Biszkopt na tortownice 24 cm 111Niezawodny i najlepszy przepis na domowy biszkopt do tortu. Bez dodatku proszku do pieczenia, nic nie opadający. Składniki 8 łyżek mąki pszennej 8 jajek 8 łyżek
Wasze Przepisy
Indyk w sosie serowym z suszonymi pomidorami 107Indyk w sosie serowym z suszonymi pomidorami zachwyci wszystkich, którzy lubią wszelkie serowe sosy i serowe połączenia. A na dodatek jest bardzo prosty w przygotowaniu. {"@context
Bardzo Gruby Smok
Mizeria – tradycyjny przepis (keto) 313dynią piżmową Sałatka z buraków Kremowy sos dyniowy Pieczona dynia hokkaido Kotlety z buraka (wegańskie) Buraki pieczone Zobacz więcej przepisów styczniowych Najnowsze przepisy Mizeria – tradycyjny przepis (keto) Szybkie ciasto Lion bez pieczenia Ciastka z kaszy manny z wiórkami kokosowymi Crème brûlée Pudding chia bananowy (wegański) Keto pad thai z tofu (wegański) Pizzerinki na serku wiejskim Paluchy z ciasta francuskiego
WegePrzepis
Pączki z nutellą 277cukru z wanilią. Najlepiej zrobić to przy pomocy rózgi kuchennej bądź widelca. Cukier z wanilią możesz zastąpić zwykłym cukrem, a jogurt naturalny serkiem waniliowym w tej samej ilości. Do ciasta dodaj resztę składników: 200 g mąki pszennej 1 czubata łyżeczka proszku do pieczenia szczypta soli Wymieszaj krótko do połączenia. W garnku lub głębszej patelni rozgrzej olej do głębokiego smażenia. Nakładaj(...)porcję ciasta łyżką i zsuwaj palcem wprost na rozgrzany olej. Mini pączki smaż na ładny rumiany kolor. Pączków nie trzeba obracać, one same wręcz “tańczą” w gorącym oleju. Po usmażeniu odsączaj je na papierowym ręczniku. Każdego mini pączka nadziewaj porcją nutelli. Zrobisz to przy pomocy dużej strzykawki lub rękawa cukierniczego ze specjalną końcówką. Przed podaniem dodatkowo oprósz je cukrem pudrem
Zasmakuj Kuchni