Bardzo szybkie i proste do zrobienia kotleciki siekane z kurczaka lub indyka. Są soczyste i pyszne. Jest to ulubione danie obiadowe moich dzieci. Za każdym razem
Ania gotujeSernik na zimno z truskawkami i galaretką jest orzeźwiający i niesamowicie delikatny. Taki jak uwielbiam, rozpływa się wręcz w ustach. Aksamitnie puszysty sernik o konsystencji ptasiego
Ania gotujeRurki z kremem budyniowym Ewy Wachowicz to idealny deser lub przekąska na imprezę. Są lekkie, chrupiące i przede wszystkim pyszne. W czym tkwi ich urok? Zapewne
Ania gotujeNajlepszy i najprostszy przepis na orzeźwiający koktajl truskawkowy ze śmietaną bez dodatku cukru. Lubią go nie tylko dzieci. Ja za nim przepadam. Shake truskawkowy idealnie sprawdzi
Ania gotujeBardzo szybkie i oszałamiająco proste ciasto z truskawkami. Idealne na przyjazd niespodziewanych gości lub do niedzielnej kawy. Wykonasz je w zaledwie 15 minut. Jest to ciasto
Ania gotujeJestem pewna, że tak jak ja uwielbiacie chrupiące ogórki małosolne. Zobacz jak szybko zrobić ogórki małosolne. Sposób wykonania jest prawie identyczny jak ogórków kiszonych, jednak proces
Ania gotujePrzepis na lekkie i chrupiące gofry, które smakują jak z budki nad morzem. Gofry kojarzą mi się z beztroskim dzieciństwem. Osłodź sobie życie i wypróbuj moje
Ania gotujeOgnisko i kiełbaski kojarzą mi się z urlopem oraz długimi weekendami, takimi jak obecnie. Zobacz, jak w nietypowy sposób naciąć kiełbasę. Dowiedz się jak upiec kiełbasę
Ania gotujePyszny i orzeźwiający kompot z rabarbaru, idealny na pierwsze słoneczne dni. Poznaj dwie metody przygotowania komputu. Uważam, że obie wersje dają tak samo smaczny napój choć
Ania gotujeTradycyjne racuchy drożdżowe to mój smak dzieciństwa. Są pulchne i pachnące. Możesz je szybko przygotować każdego dnia na pyszne śniadania, obiad, ciepłą kolację lub podwieczorek. Piękny
Ania gotujeNajlepszy przepis na wilgotne ciasto drożdżowe z rabarbarem na dużą blachę. Proste w wykonaniu i nieziemsko pyszne. Tradycyjna drożdżówka, w której smak kwaśnego rabarbaru przełamuje słodycz
Ania gotujeSzukasz dietetycznych inspiracji na śniadanie, obiad lub ciepłą kolację? Zamiast ociekających olejem racuchów, dziś zapraszam na drożdżowe racuchy z piekarnika. Są pulchne, miękkie, smaczne i przede
Ania gotujePoznaj sprawdzony przepis na tradycyjny pleśniak na dużą blachę, znany także jako Skubaniec. Wyśmienite ciasto na kruchym spodzie przełożone dżemem z czarnej porzeczki, pianką z białek
Ania gotujeDziś zapraszam na kruche ciasto z rabarbarem bezą i kruszonką. Wilgotne, puszyste i nieziemsko pyszne. Klasyczne ciasto ucierane, w którym smak kwaśnego rabarbaru przełamuje słodka i
Ania gotujePulpety w sosie pomidorowym to pyszny i z pewnością prosty pomysł na obiad dla całej rodziny. Są soczyste, delikatne i przede wszystkim syte. Zobacz jak szybko
Ania gotuje