Wilgotne ciasto drożdżowe z rabarbarem
Wilgotne ciasto drożdżowe z rabarbarem
Najlepszy przepis na wilgotne ciasto drożdżowe z rabarbarem na dużą blachę. Proste w wykonaniu i nieziemsko pyszne. Tradycyjna drożdżówka, w której smak kwaśnego rabarbaru przełamuje słodycz ciasta. Idealne deser w sezonie wiosennym. To kolejny wypiek z rabarbarem w tygodniu. Dla mnie o tej porze nie ma lepszego ciasta niż z sezonowymi owocami 🙂 Wilgotna drożdżówka szybko znika z talerza. Polecam. Zrobiliście już kompot z rabarbaru, dodaliście go do pulchnych racuchów? Jeśli nadal zastanawiacie się co zrobić z rabarba... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Ania gotuje
Autor
Aniagotuje
Blog kulinarny Ania gotuje to moja książka sprawdzonych przepisów na
- pożywne śniadania
- pyszne obiady
- zdrowe sałatki
- domowe ciasta i desery
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, drozdzowka, drożdżówki , ciasto drożdżowe, drożdżowe, przepisy na kruche ciasto, racuchy, wiśnia, maliny, truskawki, deser, bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasto z malinami, ciasto z truskawkami
Inne przepisy z Ania gotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję