Pasta jajeczna z tuńczykiem
Pasta jajeczna z tuńczykiem
Taką pastę uwielbiam:)
Może być jako smarowidło do chleba, dodatek do krakersów (jeśli nie stosuje się MM), a ja traktuję ją jak dip i zjadam z surowymi warzywami. Mój małżonek twierdzi, że ma wykwintny smak, choć to tylko jajka i tuńczyk najzwyklejszy;)
Czytaj więcej » czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Zdrowa Kuchnia Sowy
Autor
Kuchniasowy
Zdrowo, ale bez fanatyzmu. Kuchnia bez pszenicy, białego cukru, sporo dań bezglutenowych, składniki o niskim ig (raczej).
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasta, pasty, tuńczyk, zdrowe, cebula, warzywa, jajko, dipy, chleb, bezglutenowe, pasta na chleb, chleb z warzywami
Inne przepisy z Zdrowa Kuchnia Sowy
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję