Pasta jajeczna z tuńczykiem

Pasta jajeczna z tuńczykiem

Pasta jajeczna z tuńczykiem

Taką pastę uwielbiam:) Może być jako smarowidło do chleba, dodatek do krakersów (jeśli nie stosuje się MM), a ja traktuję ją jak dip i zjadam z surowymi warzywami. Mój małżonek twierdzi, że ma wykwintny smak, choć to tylko jajka i tuńczyk najzwyklejszy;) Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zdrowa Kuchnia Sowy

Autor

KuchniasowyKuchniasowy

Zdrowo, ale bez fanatyzmu. Kuchnia bez pszenicy, białego cukru, sporo dań bezglutenowych, składniki o niskim ig (raczej).

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasta, pasty, tuńczyk, zdrowe, cebula, warzywa, jajko, dipy, chleb, bezglutenowe, pasta na chleb, chleb z warzywami

Inne przepisy z Zdrowa Kuchnia Sowy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.