PAPRYKOWY KURCZAK

PAPRYKOWY KURCZAK

PAPRYKOWY KURCZAK

Taki kurczak robi się praktycznie sam, a smakuje wybornie. Lubię piec kurczaka szczególnie w niedzielne popołudnie, wtedy mogę krócej stać w kuchni i  więcej czasu poświęcić całej rodzinie :)Składniki:kurczak ok. 1,5 kgsól do natarcia kurczakapieprz do natarcia kurczaka- u mnie kolorowy świeżo mielony młynek Kamispapryka słodka- 4 łyżkipapryka ostra - 1 łyżkaWykonanie:Kurczaka płuczemy, obsuszamy. Dobrze nacieramy solą i pieprzem , od zewnątrz i wewnatrz kurczaka. Mieszamy ze soba obie papryki, oprószamy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Majeczką w kuchni

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję