
Bardzo prosta, smaczna i efektowna sałatka. W sam raz na uroczyste spotkanie rodzinne, imprezę lub jako dodatek do obiadu lub jako samodzielna przekąska. Z pysznym, pikantnym, usmażonym kurczakiem. Palce lizać. W wersji dla alergików można nie dodawać majonezu. 1 podwójna pierś z kurczaka ulubiona przyprawa do kurczaka ( u mnie mieszanka do gyrosa) 1 puszka kukurydzy 1 puszka groszku 1 puszka czerwonej fasoli 1 niewielki słoik pieczarek marynowanych kolorowy makaron (np. świderki) pęczek szczypiorku ... czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...