Pierogi z cieciorką

Pierogi z cieciorką

Składniki: ciasto na pierogi cieciorka (1 puszka 400 g) czosnek (2 ząbki) sól pieprz woda Czas przygotowania: 40 min. Liczba porcji: 2 Przygotowanie: Cieciorkę odcedzamy. Dodajemy 2 ząbki czosnku, sól i pieprz. Następnie przy pomocy blendera zamieniamy w jednolitą masę. Robimy ciasto i lepimy pierogi. Gotujemy i gotowe. Ja użyłam mąki pełnoziarnistej, ale można też użyć zwykłej. Cieciorka nie musi być z puszki. Ja wybrałam taką, żeby było szybciej.

Czytaj dalej na blogu Weganka gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję