Składniki: sos czosnkowy szpinak (45 dag) pieczarki (5 szt.) makaron do lasagne (14 płatów) sól pieprz oliwa Czas przygotowania: 50 min Liczba porcji: 4 Przygotowanie: Najpierw zajmujemy się szpinakiem. Tym razem użyłam mrożonego, ale preferuję świeży. Tak więc rozmrażamy szpinak na patelni lub jeśli jest świeży, to kroimy go na drobne kawałki i dusimy z odrobiną wody. Obieramy i kroimy pieczarki. Dodajemy do szpinaku. Szpinak dusi się na patelni, a my w tym czasie przygotowujemy sos czosnkowy. Kiedy sos jest już...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...