Cannelloni ze szpinakiem i kokosem
Cannelloni ze szpinakiem i kokosem
Składnik: szpinak (20 dag mrożonego, oczywiście można też świeży) czosnek (3 ząbki) zielone oliwki (15 szt.) cannelloni (6 rurek) mleko kokosowe (200 ml, czyli 1/2 puszki) sól pieprz Czas przygotowania: 45 min Liczba porcji: 1 duża lub 2 małe Przygotowanie: Szpinak rozmrażamy na patelni (lub kroimy i dusimy świeży). Wyciskamy do niego czosnek. Oliwki kroimy i mieszamy ze szpinakiem. Przyprawiamy wszystko. Dno naczynia żaroodpornego smarujemy 2 łyżkami schłodzonego mleka kokosowego. Surowe rurki cann... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Weganka gotuje
Warto przeczytać
![](https://cdn.katalogsmakow.pl/2015/10/04/320x0/art.359036.jpg)
Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...![](https://cdn.katalogsmakow.pl/2014/10/22/320x0/art.102432.jpg)
Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
Weganka Gotuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
szpinak, kokosowe, cannelloni, makaron, makarony, makaron ze szpinakiem, makaron z patelni
Inne przepisy z Weganka gotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję