Słodko, brzoskwiniowo, nietypowo. Kolejny smaczny eksperyment, początkowo jedna wielka niewiadoma, a w efekciecałkiem przyzwoity wypiek. Bez zbędnego spodu, za to z mnóstwem serka. Ale to przepis, na który nie wszyscy mogą sobie pozwolić,przynajmniej nie w oryginale. Z pewnych względów, dość nietuzinkowych... Proszę, nie przeraźcie się ilością głównego składnika. Raczej nikt nie kupi tyle serka homogenizowanego o smaku brzoskwiniowym,gdzie łączna masa to około półtora kilograma, a nawet i może ponad. Na... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Trudno znaleźć idealny przepis na sernik i jak już wydaje nam się, że znaleźliśmy, bo upieczeniu ciasto opada.
Czytaj dalej...wygląda wspaniale, co chwilę robisz mi coraz większą ochotę na serniczek :)
ojoj jaki pyszny serniczek:) masz szczęście z tymi sklepami w rodzinie hehehe
Myślałam, że ilości mnie wcla enie zdziwi, ale.. jednak ci się udało :D
szczęściaro :) wygląda bosko , ale serka faktycznie dużo.
Genialny serniczek,uwielbiam te bez spodów szczególnie,może otworzyć obok sklepów cukiernie i sprzedawac ten sernik?
Sernik bez spodu to coś dla mnie! Dodatek podwójnej brzoskwini jest jeszcze jednym z powodów dla którego warto zrobić ten sernik :)
uwielbiam sernik bez spodu. Ma wtedy wszystko co w serniku kocham-sernik. Dla mnie może być bez brzoskwiń ;)
taki sernik zawsze gościł u mnie w domu, właśnie bez spodu:)
Faktycznie, ilość serków ogromna, ale za to ile radości z jedzenia :)