Przepis na : deser
Lekkość, pomimo powalającej słodyczy. Puszystość, pomimo ciężkości składników.Idealny do nadziewania, dekorowania, smarowania czy nawet zajadania bez niczego.Krem krówkowy. Najlepszy.To właśnie tym kremem nadziałam orzeszki z postu ORZESZKI - PRZEPIS PODSTAWOWY.Z podanych składników wychodzi duża porcja, mnie zostało jeszcze na dwie filiżaneczki jako samodzielny deser. Warto jednak zrobić z połowy, by później nie borykać się z pozostałą ilością. KREM KAWOWO-KRÓWKOWY. / źródło: kotlet.tv; z moimi mod... czytaj dalej...
no i mamy kompletnego orzeszka! normalnie wzruszam się na ten widok :-)
Wspaniały krem, karmel uwielbiam. *.*A ten orzeszek na końcu - uroczy. : - )
uwielbiam wszystko co w smaku jest kawowe, krem wygląda wprost obłędnie:)
łoooo chcemy, bo lubimy takie połączenia:):)Pozdrawiamy serdecznie!!!Tapenda
chyba mam ślinotok - ten krem wygląda jak lekka pyszna chmurka - muszę go koniecznie wypróbować
nie mogę powstrzymać ślinotoku, na noc takie rzeczy przyszło mi oglądać... mniam :D
Ja jestem purystą orzeszkowym - masa być z mlekiem w proszku, ale taki krem do tortu to marzenie!
kochani, dziękuję za te wszystkie miłe komentarze! Pozdrawiam!
Jaki puszysty! A orzeszki smakowicie rumiane, aż chce się po nie sięgnąć :)Pozdrawiam!
No wreszcie deser bez śmietany!!! Jakże się cieszę!!!! :) Wszędzie śmietana, a tu taka miła niespodzianka - w dodatku kawowa - genialny przepis :)