CAMEMBERT PANIEROWANY.

CAMEMBERT PANIEROWANY.

CAMEMBERT PANIEROWANY.

W lampce mieni się czerwone wino. Patrzy na nią swoim przenikliwym wzrokiem i czeka, czeka co zrobi. Czy wypije? Czy spojrzy w oczy? Czy coś powie? Zaskoczyły ją czerwone róże i płonące świecie. Zaskoczyła muzyka w tle i jego nowy, czerwony krawat. Karminowe usta śmiały się tak radośnie, jakby nigdy wcześniej tego nie doświadczyła. A teraz myśli. Degustuje, kęs po kęsie i analizuje smak, konsystencję, zapach, temperaturę. Kubki smakowe odbierają bodźce chemiczne, przekazują dalej do mózgu. Węch i wzrok cz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchni Karmel-itki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Kasia S,, 15 stycznia 2014 00:05:30

tego dania nie trzeba zachwalać, ono po prostu jest boskie i tyle !Pozdrawiamy serdecznie Tapenda

Kamila, 15 stycznia 2014 09:22:19

Mniam, pyszności!

Antenka, 15 stycznia 2014 10:28:13

mega pyszny kąsek:D

Karola Smyk, 17 stycznia 2014 22:52:19

pięknie wygląda, aż ślinka cieknie hehehe

Kuba, 19 stycznia 2014 20:25:17

Tak przeglądam twojego bloga z różnymi pysznościami i jestem pod wrażeniem. Gratuluję! Dzięki tobie kolejny facet nauczy się wspaniale gotować. :)

Karmel-itka., 20 stycznia 2014 14:00:52

Kuba. Twój komentarz jest naprawdę budujący i powoduje ciepło w sercu. Dziękuję! I mam nadzieję, że nie tylko jeden facet weźmie nóż i z pełną odwagą stanie w kuchni :]

daretocook.pl, 21 stycznia 2014 17:48:43

Apetycznie bardzo ten serek wygląda, idealny zastrzyk energii na dzisiejszą pogodę:-)