Przepis na : obiad
Pomysł na szybki do przygotowania, lekki, wegetariański obiad - zupa z zielonymi szparagami, młodymi ziemniakami i serem feta. Proste i smaczne połączenie smaków :) Jeżeli szukacie innych dań z wykorzystaniem szparagów to kliknijcie TUTAJ . Składniki na porcje dla 4 osób: 5-6 średniej wielkości młodych ziemniaków (waga po obraniu około 0,5 kg) 1 pęczek zielonych szparagów 1 l gorącej wody + 3 łyżeczki domowej wegety (lub 1 l wywaru warzywnego) 100 ml śmietany 30% 2 łyżki masła 2 ząbki... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)