
Rolada serowa z piersią kurczaka i pieczarkami - prosta, łatwa i szybka do przygotowania. Przekąska na słono, którą oczarujecie gości. Wbrew pozorom nie jest skomplikowana do przygotowania. Poniższa rolada świetnie smakuje podana na ciepło jak i na zimno. Składniki na porcję dla 6-8 osób: ciasto serowe 300 g startego, żółtego sera 3 średniej wielkości jajka 1/2 szklanki majonezu szczypta soli, pieprzu nadzienie 0,5 kg filetów z piersi kurczaka 1 mała cebula 250-300 g pieczarek sól, pieprz słodka i ostra papry... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...
Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)