Sałatka z brokułem i fetą idealna na drugie śniadanie. Składniki: 1 mały brokuł 100 g sera feta (tj. 1/2 tradycyjnego opakowania) 100 g pomidorków koktajlowych 1/2 puszki odcedzonej kukurydzy sos sałatkowy pieprz 1. Brokuł umyć i wrzucić do wrzącej wody. Gotować około 5 minut, gdy brokuł będzie już prawie miękki przelać go zimną wodą (dzięki temu nie straci swojego zielonego koloru). 2. Pomidorki umyć i pokroić na połówki. 3. Do miski wsypać odcedzoną kuk... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)