Przepis na : obiad
Chrupiące wrapy z kurczakiem w panko, z warzywami i sosem z jogurtu, majonezu i marynowanych borowików. Prosty przepis na lunch, piknik lub ciepłą kolację Jak zrobić domowe wrapy z kurczakiem w panko? Złocisty kurczak w chrupiącej panierce z panko to szybki i uniwersalny sposób na sycące danie. Wystarczy doprawić filet, obtoczyć go w mące, jajku i japońskiej bułce tartej, a potem usmażyć na złoto. Do tego świeże warzywa, twarda mozzarella i ciepła tortilla. Prosto, szybko i efektownie. Z czym podać wrapy z...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...