Jabłkowe Crème Brûlée. Francuski deser w owocowym wydaniu

Jabłkowe Crème Brûlée. Francuski deser w owocowym wydaniu

Crème brûlée z jabłkami – klasyczny deser w nowoczesnej odsłonie. Jabłkowe crème brûlée – francuska klasyka z delikatną nutą jabłek, cynamonu, imbiru i wanilii Jak zrobić jabłkowe crème brûlée? Jabłkowe crème brûlée to wyjątkowy deser, który łączy klasyczną francuską recepturę z owocową nutą jabłek. Dzięki połączeniu soku jabłkowego, cynamonu, imbiru i wanilii z delikatnym kremem, deser zyskuje niepowtarzalny aromat i smak. Idealny zarówno na rodzinne spotkania, jak i eleganckie przyjęcia. Jak przygotow...

Czytaj dalej na blogu Tajemnice Smaku

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Pomysłowe przepisy na walentynki i nie tylko

Dzień zakochanych jest obchodzony na całym świecie 14 lutego. Nazwa tego święta pochodzi od św. Walentego.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.