Winogrona marynowane w papryce
Winogrona marynowane w papryce
Winogrona w papryce, marynata idealnie pasuje do pieczonych mięs i ryb, oraz sałatek z długo dojrzewających serów.Gniazda nasienne z papryk najlepiej usuwać za pomocą łyżeczki do wycinania kulek z melona, a lekko miażdżąc przyprawy w moździerzu można wydobyć więcej olejków eterycznych, zwłaszcza z ziela angielskiego. Składniki:Winogrona - 600 gPapryka czerwona - 5 sztukOcet jabłkowy 6% - 2 szklankiWoda - 2 szklankiMiód - 1 szklankaPieprz czerwony - 1 łyżeczkaPieprz syczuański - 1 łyżeczk... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu SzczyptaSmaQ
Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
SzczyptaSmaQ
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
papryka, ryby, miód, ryba, ser, marynaty, warzywa, słoik, cynamon, sałatka, sałatki, wegetariańska, przetwory, wegetarianskiego, salatka z serem, sałatka z papryki, sałatka wegetariańska, lekkie sałatki, ryba w occie, ryby w zalewie
Inne przepisy z SzczyptaSmaQ
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję