Tongbaechu-kimchi (Kimchi z całych liści kapusty)

Tongbaechu-kimchi (Kimchi z całych liści kapusty)

Tongbaechu-kimchi (Kimchi z całych liści kapusty)

Tongbaechu-kimchi to sfermentowana kapusta pekińska, którą przygotowuje się z całych liści, najbardziej popularny rodzaj kimchi w Korei, a jest ich ponad 300, który w zależności od regionu a nawet domu, w którym jest przygotowywane  także może się różnić składem.  Domowe  kimchi, j eden ze zdrowszych pokarmów świata, bez problemu przygotujecie samodzielnie. Główki  można   przekroić wzdłuż na ćwiartki, łatwiej będzie wypłukać z liści ewentualne zabrudzenia oraz przechowywać kapustę podc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SzczyptaSmaQ

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję