Tongbaechu-kimchi (Kimchi z całych liści kapusty)
Tongbaechu-kimchi (Kimchi z całych liści kapusty)
Tongbaechu-kimchi to sfermentowana kapusta pekińska, którą przygotowuje się z całych liści, najbardziej popularny rodzaj kimchi w Korei, a jest ich ponad 300, który w zależności od regionu a nawet domu, w którym jest przygotowywane także może się różnić składem. Domowe kimchi, j eden ze zdrowszych pokarmów świata, bez problemu przygotujecie samodzielnie. Główki można przekroić wzdłuż na ćwiartki, łatwiej będzie wypłukać z liści ewentualne zabrudzenia oraz przechowywać kapustę podc... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu SzczyptaSmaQ
Autor
SzczyptaSmaQ
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kapustą, papryka, mielone, imbir, sosy, kapusta pekińska, przystawki, kapusta kiszona
Inne przepisy z SzczyptaSmaQ
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję