Wołowina z pastą fasolową i pak choi

Wołowina z pastą fasolową i pak choi

Wołowina z pastą fasolową i pak choi

Jeżeli tylko odpowiednio wcześnie zamarynujemy mięso, to przygotowanie tego smacznego dania zajmie nam parę minut. Polecam!Przepis z książki  "Wok i dania z patelni"składniki250 - 300 g steku wołowego1 mała cebula1 mała papryka zielona1 dymka pokrojonakilka plasterków imbiru1 -2 małe zielone lub czerwone chili2 łyżki pasty z czarnej fasoli3 kapusty pak choimarynata1/2 łyżeczki proszku do pieczenia1/2 łyżeczki cukru1 łyżka sosu sojowego jasnego2 łyżeczki wina ryżowego lub wytrawnego sherry2 łyżeczki pasty... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Stare Gary

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Magiczne substancje spalające tłuszcz

Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.

Czytaj dalej...

Autor

Stare GaryStare Gary

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasta, pasty, papryka, mięso, kapustą, marynaty, imbir, fasola, stek wołowy, ryż, makarony, sos sojowy, sosy, makaron, wołowina, czerwona fasola, fasola czerwona, czerwona kapusta, makaron smażony, ryż smażony, mięsa pieczone, dania na gorąco, sos do makaronu, sos do ryżu, makaron z patelni, dania z makaronem

Inne przepisy z Stare Gary

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.