Przepis na : obiad
Dwa dni myślałam, co przygotować jako ostatnią moją propozycję w konkursie z marką Arla Apetina. Pomysł długo się rodził w głowie, potem dojrzewał, dobierałam składniki, przyprawy i proporcje. Chciałam stworzyć danie zupełnie inne, nowe i o bardzo bogatym i kolorowym smaku, bo takie trochę jest opakowanie tego serka, gdzieś kieruje mnie myślami do dalekich krajów- ciepłych krajów, do słońca. I wymyśliłam, że zrobię pierożki ze słonecznym nadzieniem, z dużą ilością mango, serkiem Papaja Curry w ociekającym ... czytaj dalej...
Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?
Czytaj dalej...Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)