Przepis na : obiad
Post we współpracy/ #reklama. Kruche delikatne ciasto na tartę przygotowałam na bazie nowości FINUU. Nowe Finuu Hyvää jest ubijane na zimno ze śmietanki, maślanki i olejów z rzepaku i masłosza. Produkt świetnie sprawdził się do ciasta kruchego ale możesz go również wykorzystać do przygotowywania ciasta na słodko do ubijania kremów bądź do ulubionego pieczywa na kanapki. PRZEPIS NA TARTĘ: Składniki: 200g Finuu Hyvää, 300g krupczatki, 1 łyżeczka soli, 1 eko jajko Ciasto zagnieć, wylep... czytaj dalej...
Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)