OKOŃ MORSKI Z OWOCAMI I WARZYWAMI

OKOŃ MORSKI Z OWOCAMI I WARZYWAMI

OKOŃ MORSKI Z OWOCAMI I WARZYWAMI

Przepis na : kolacja

  Tym razem mam dla Was przepis na wykwintne danie z okoniem morskim, z dodatkiem fig , winogron, melona, młodych listków szpinaku, pomidorków koktajlowych i kolorowej marchewki . Proste w przygotowaniu, a niezwykle efektowne. Przygotowanie: 30 min. Smażenie: 5 min. Porcja dla 2 osób : ● 1 okoń morski (600- 800 g) ● 100 g młodych listków świeżego szpinaku ● 100 g melon kantalupa ● 4 fioletowe figi ● 1 kiść ciemnego winogrona ● 50 g fioletowej marchwi ● 50 g żółtej marchwi ● 1 czerwona cebula ● 1 fenkuł ●... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.